anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Voucher sau puncte?!

cell_vmc
Junior entuziast
Cum ar fi sa fim recompensati cu voucher in loc de puncte prin programul Orange thank you?Ma gandesc ca ar fi super daca Orange ar lua in calcul o altfel de abordare ptr clientii care au peste 10,15,20 de ani in retea...nu ar fi cool?
30 Răspunsuri 30

Ascary
Campion certificat
Ar fi. Deocamdată se dau cochete dar că premii.

Vio73
#StarMember
Probabil că ar fi, nu știu. Acum nu știu dacă nu cumva voucherele alea nu trebuie impozitate. Dar ar putea face un prag mult mai important la cei cu vechime mai mare de peste 10 ani. Asta atât la puncte thank you sau la ce o să mai dea, cât și la bonusul de net lunar pentru vechime.

Romeo_
Senior certificat
Sunt multi clienti vechi in retea si cred ca ar fi paguba mare.Tot ce sa da (voucher/puncte) e binevenit 😉

Ascary
Campion certificat
Eu având abonament de 7 euro nu mai primesc nici puncte ,doar bonusul de vechime.

Vio73
#StarMember
Nu cred că e pagubă mare. Oricum ar trebui să se facă o diferență mai mare între cei vechi și cei noi. Din păcate, operatorii de la noi îi încurajează mai mult pe cei noi (mai ales la abonare), decât pe cei vechi (să rămână în rețea).

Ascary
Campion certificat
Nu te mai plânge, Vio. Sigur,suntem oameni și putem avea păreri diferite insa ești membru fondator și nu se cade că tocmai tu sa fii nemulțumit. In alta ordine de idei ai fi părăsit rețeaua demult daca găseai ceva mai bun în alta parte. Oricum noi știm cât de mult am profitat de oferta Orange in vremurile când nimeni nu visa la net nelimitat de la Orange iar noi huzuream cu această opțiune. Să fim corecți.

Vio73
#StarMember
A, nu sunt nemulțumit, nici vorbă. Eu spuneam de ceilalți, nu de mine. Eu sunt foarte mulțumit de ce am. Nu părăseam rețeaua, pentru că mă simt foarte bine la Orange! Și aici nu mă refer numai la oferte, ci și la faptul că la Orange sunt oameni minunați, care dacă știi ce vrei, îți rezolvă majoritatea problemelor. Am avut de-a face și cu alții, care habar nu au pe ce planetă sunt. Plus că, dacă ești mai pretențios, chiar e foarte greu să comunici cu cineva priceput, că nu ai de unde să-l iei. Cei de la Orange s-au obișnuit cu mine!

Miha_Z
#StarMember
Mie mi-e indiferent. Nici nu stiu daca mi-am folosit punctele la prelungirea abonamentului si achizitia de mobil. ;) Voucher de-ar fi sa dea, l-ar da tot in reteaua Orange sa fie folosit pentru a nu iesi in pierdere. Deci va fi acelasi lucru.

Miha_Z
#StarMember
Ascary nu se dau pct thank you la toate abonamentele? Este un prag minim?

Vio73
#StarMember
Normal, ar trebui să primești de la 7 euro în sus. ,,Dacă ai un abonament individual de voce sau internet de minim 5.64 € (fără TVA), la fiecare plată a facturii primești puncte însumând 10% din valoarea acesteia, încă din prima lună." https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Ascary
Campion certificat
Nu Miha Z. De la 7 euro inclusiv,în jos, nu se mai acorda puncte

cell_vmc
Junior entuziast
Dar cum ar fi sa primim un voucher aniversar nu onomastic ci in raport cu vechimea in retea?...asta asa pe langa puncte:)

Romeo_
Senior certificat
Buna ideea Cell!Cand incep sa se dea?Abia astept 😉

Ascary
Campion certificat
In ritmul asta o să așteptăm vouchere și de la ENEL,primărie sau Casa de Asigurări :))) Nu,nu cred că vom primi vouchere. Reduceri la telefoane,net,puncte dar nu vouchere.