Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Voucher sau puncte?!

Cum ar fi sa fim recompensati cu voucher in loc de puncte prin programul Orange thank you?Ma gandesc ca ar fi super daca Orange ar lua in calcul o altfel de abordare ptr clientii care au peste 10,15,20 de ani in retea...nu ar fi cool?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Exista un voucher de 10% la accesorii, daca nu ma însel, la ziua de nastete, ai 1 luna net nelimitat. iar, cu fiecare an petrecut in retea creste numarul punctelor... Având în vedere că la prelungirea abonamentului poti obtine un pret bun la un telefon si, poti folosi si ce puncte ai adunat sa mai completezi, eu ma declar mulțumită.. N-o sa ma supăr daca la un număr rotund gen 5 10 15 20 se intampla vreo chestie frumoasa, dar, nici daca nu se intampla.. pentru ca la fiecare 2 ani e bine :)

Ar fi interesantă ideea cu voucherele in loc de puncte thank you. Însă nu știu cât de comod ar fi, atât pentru ei, cât și pentru clienti. Le poți pierde, pot expira, poți uita ca le ai, așa punctele cumva sunt adunate in sistem și țin ei evidenta lor.

Eu, cu mult timp in urma, am primit de la Orange un numar destul de mare de puncte pentru achizitia unui telefon in urma prelungirii unui abonament. Voucher in loc de puncte... nu vad diferenta atata timp cat se pot folosi pentru achizitia de telefon. Nu cred ca cineva din comunitate are o problema sa prelungeasca un abonament daca primeste puncte suplimentare pentru telefon.

intr-adevar,netul nelimitat ar fi suuuper,dar eu am fost foarte multumit si de reducerea la achizitia telefonului,plus bonusul in Gb la trecerea unui prepay cu vechime la abonament.
cum a mai spus cineva,ne bucuram ca clienti de tot bonusul ce"se da".
si nu putem noi impune daca sa fie voucher sau altceva,asta este alegerea firmei,ei stiu mai bine financiar si juridic cum e mai convenabil.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Orange se implică destul de mult în relația cu clienții săi însă multi dintre aceștia nici nu vor ști vreodată de concursuri , jocuri puncte fara a primi o informație de la un reprezentant.
In 2014 am câștigat un telefon prin programul smartphone tester dar a trebuit să mă implic destul de mult .
Cred că și punctele thank you sunt utile însă sunt foarte greu de adunat .
Voucherul ar trebui sa fie folosit in toate magazinele Orange ? Ar fi rău fiindcă valoarea lor ar fi asemănătoare iar metoda de atribuire nu ar fi transparenta

Așa este, sunt o multitudine de proiecte, dar nu toți pot să participe și să beneficieze de aceste premii. Cred că ar trebui ceva mult mai eficient.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!