Întrebare cu răspuns(uri)

La cât timp vă schimbați telefonul?

Motive pentru care va doriți un alt telefon.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu il schimb cand se strica. Am avut telefoane pentru diferite perioade de timp, cel mai mult 3 ani jumate spre 4 un Blackberry. Un HTC One vreo 3 ani aproape si apoi mi-am luat Huawei, pe HTC nu il mai tinea bateria. L-a folosit tatal meu cu succes inca 2 ani. Primul Huawei m-a tinut putin mai mult de un an. Mi-a placut enorm, dar a fost o mare dezamagire. Bine, nu atat telefonul, cat service-ul. Pentru ca mi-a placut atat de mult, mi-am mai luat un Huawei. Asta se apropie de un an si merge impecabil. Acum sa vedem ce-o mai fi. Nu le inlocuiesc programatic la 2 ani sau mai putin, dar nici nu le tin daca nu mai sunt multumita de ele.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (6)

Da (9)

60%

9 membri au votat cu DA

6 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 5 din 5

Eu de obicei le schimb când se strica dar anul acesta până sa apara samsung a8 2019 am schimbat cam multe depinde de telefon daca ma atrage îl schimb repede

In principiu cam la 3 ani, cand incepe si bateria sa scada ca performanta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
643 / 750
puncte
Custom field 2

Undeva la 2 ani schimb telefonul, si nu pentru ca as tine neaparat sa faca acest lucru, dar la cate update-uri isi face android-ul si la cate aplicatii inutile preinstalate are, ma vad obligata sa il schimb cu unul mai performant, ca si procesor si numar de GB memorie RAM.

In general il schimb in functie de necesitate, am schimbat la 3 ani un Samsung Galaxy Ace GT-S 5830 cu tehnologia 3 G pentru un Samsung Galaxy J5 din 2016 cu tehnologia 4 G, si dupa 2 ani as fii dorit un telefon cu tehnologia 5 G dar sunt probleme cu implementarea retelei iar telefoanele sunt scumpe pentru bugetul meu si de aceea voi opta tot pentru un telefon cu tehnologia 4 G: Samsung Galaxy A 30 sau A 10.

Mircea
Mircea

Mircea

User level
Nivel
2
1136 / 2000
puncte
Custom field 2
Mircea

Dacă tin cont de serviciile si ofertele orange , cum mi se oferă ocazia îl schimb, ar fi păcat să refuzi o ofertă mai ales ca abonat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

De obicei cand telefonul imi tot trimite notificări ca nu am spațiu, în concluzie nu tin un telefon nici 2 ani din cauza asta. Cu toate că le întrețin bine, imi sunt dragi foc, dar unele lucruri te impiedica sa le mai păstrezi din pacate.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

A fost o perioada cand schimbam la 1 an si jumatate, dar de cand s-au scumpit (nejustificat) am inceput sa schimb la doi ani si jumatate in sus.

Remarc că marea majoritate a utilizatorilor prefera schimbarea telefonului odată la doi ani,un punct de vedere corect fiindcă upgrade-urilor telefoanelor de la an la an sunt aproape insesizabile,atât ca design cat și ca performanța.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!