Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ați răsfoit vreodată revista Orange Shop?

Conținut, oferte, articole, multimedia. Cam ce v-ar plăcea sa mai conțină aceasta revista în plus?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Daca stii de ea, este un mod de a fi la curent cu noutatile Orange si, cred ca, mai repede "frunzaresti" o revista decat sa mergi pe fiecare sectiune a site-ului, cand esti prin transport... Pare sa aiba tot ce-i trebuie, oferte si servicii, dispozitive diverse..

Sincer nici nu stiam ca exista asa ceva.O sa ma uit si eu sa aflu lucruri noi.Multumesc, Vio!

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Cum sinceritatea ma caracterizeaza, va zic ca nu am rasfoit-o. Acum am aflat de ea de la voi. Am accesat link-ul postat si mi-a placut ce am vazut.
Imi place ca respecta formatul clasic de revista si nu este o simpla brosura cu informatii amestecate. Cu ajutorul cuprinsului te duci direct la paginile subiectelor care te intereseaza.
Mi-ar place ca sa mai cuprinda comparatii intre mobile, asa cum sunt pe gsmarena.com. Eventual la lansari de telefoane de marci diferite sa existe si rubrica aceasta.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!