Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot vedea intrebarile la care am raspuns deja?

Ma intrebam daca exista un mod prin care sa imi dau seama care sunt intrebarile la care am raspuns deja sa nu mai intru pe ele ci doar pe cele la care nu am raspuns.Nu cred ca exista si ca sugestie daca se mai poate face ceva in aceasta privinta....sau macar pe viitor.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu exista. Iti arata intrebarile postate si cele la care ai raspuns. Era bine sa avem un marcaj prin care sa fie diferentiate intrebarile la care ai raspuns, sau sa fie puse undeva spre finalul listei de intrebari.

Tine doar de tine si de memoria ta sa nu mai intri, daca asa doresti, pe o intrebare la care ai raspuns deja. Sau sa-ti faci un refresh uitandu-te pe lista de raspunsuri de la profilul tau, inainte de a vedea unde ai putea sa dai un raspuns.. :)

Sunt multe întrebări pe comunitate. Nu este nevoie să răspunzi la toate. Daca ai o întrebare o pui și ți se va răspunde. Poți folosi butonul search înainte că sa nu fi fost pusă deja.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Le cauți cu grijă și cu siguranță le regăsești. Dar trebuie răbdare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Romeo așa cum a menționat și Laura.cio poți vedea întrebările la care ai răspuns deja accesând profilul tău - "Răspunsurile mele". Nu avem o altă modalitate, dar vom ține cont de sugestie pe viitor. Mulțumim!

Dupa autentificare, accesati profilul meu, apoi dati click pe raspunsurile mele.

Mircea
Mircea

Mircea

User level
Nivel
2
1136 / 2000
puncte
Custom field 2
Mircea

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!