Întrebare cu răspuns(uri)

Ce carduri bancare pot fi folosite la transferul de bani online prin Orange Money?

Doresc sa fac un transfer de bani online prin Orange Money. Sunt restrictii la cardurile folosite?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Exact,poți folosi orice card pentru a transfera bani in contul Orange Money.Nu sunt restricții.Cineva a avut o problema cu un card Revolut dar nu din cauza Orange Money ci fiindcă posesorul de Revolut făcea plati topul dese iar Revolut s-a sesizat de mișcare și a refuzat plata către Orange Money.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu stiu daca am inteles intrebarea.. ca sa poti face transfer prin Orange Money trebuie sa ai un card de debit Orange Money..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ar trebui să meargă sa faci transfer dintr-un cont deschis la orice instituție financiară din România către IBAN-ul asociat contului OM sau folosind orice card bancar..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Jay,aplicația furnizează automat un card virtual in momentul in care o activezi. Poți folosi acest card pentru toate plățile online sau fizice. Pentru retrageri de numerar poți solicită un card fizic gratuit care are același număr că și cardul virtual.

Poti sa faci transferul dintr-un card bancar in cel Orange Money. Vei introduce codul IBAN. Nu ar trebui sa existe probleme.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!