Întrebare cu răspuns(uri)

Valabilitate Oferta Orange Family

De curând am auzit ca Orange a pregătit o oferta Orange Family? Știe cineva in consta aceasta oferta și pana când este valabilă?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din câte știu, oferta asta este de multa vreme și presupune o serie de beneficii care sunt la comun pt mai multe abonamente (internet, minute, etc).
Eu beneficiez de o astfel de oferta pe 3 dintre numerele mele și am la dispoziție 50 GB de internet.

Am Family și Love. E o ofertă cu 100 Gb și multe alte beneficii. Practic, Family și Love sunt Perla Coroanei la Orange. Ai beneficii multiple, bonusuri, reduceri.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Parca este și o reducere de 2 euro la pachetul Family.Nu cred că are termen limita. Probabil că Orange o va schimba cândva dar nu se știe când.

Dacă le schimbă pe astea, vor avea probleme. Dar vor face tot posibilul să vândă cât mai mult la pachet, ca să atragă clienți pe toată linia.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu am beneficiat de această oferta deoarece am 4 abonamente pe numele meu.. Pentru a putea beneficia de un pachet Orange Family trebuie sa ai minim 3 abonamente Orange de minim 7€.. În momentul în care le-am prelungit am primit un beneficiu la alegere pentru toate abonamentele.. Din ce-mi amintesc, pentru a beneficia de Orange Family trebuie sa ai 2 abonamente de voce, iar al treilea poate fi tot voce, net, home net, etc.. Nu cred ca este o oferta cu termen.. dacă prelungești 3 abonamente si îndeplinești condițiile poti alege un beneficiu Orange Family..
Eu am mai beneficiat in anii anteriori de Orange Family cand am prelungit abonamentele in acelasi timp...

Daca te referi la pachetului Orange Family pentru persoane juridice, antreprenori si microintreprinderi, oferta a fost valabila din 4 aprilie 2019 pana in 6 mai 2019.
Pachetul Orange Family se formeaza din minimum doua abonamente de voce mobila si un abonament de internet pentru tableta, internet fix sau TV, sau din minimum 3 abonamente de voce mobila.
In atasament am pus trei tipuri de abonamente si beneficiile lor.

Da, Romeo, a mai fost dezbătut, însă eu ma refeream la o oferta Orange Family și la valabilitatea acesteia. Oricând noutățile sunt binevenite.

Dacă treci la această ofertă, o ai valabilă pe doi ani. Dacă peste doi ani tot îți place, mergi în continuare cu ea, chiar fără să prelungești contractul, pentru că ai acest drept.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!