Întrebare fară răspuns

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.

Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.

Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Și eu sunt client Telekom, doar pentru internet fix, deoarece Orange nu a ajuns inca la mine in sat. Când o să ajungă, voi trece la Orange. La fel și pentru televiziune, avem o firmă locală de cablu, sunt servicii ok, mai puțin când plouă intens când merge așa, mai sacadat. :) Bine că a fost seceta in ultima vreme.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Pe langa orange, mai detin o cartela telekom. Nu am renuntat la ea inca, dar de ceva vreme nu o mai incarc, fiind pe prepay, si probabil asta inseamna renuntarea usor usor la ea:) voi ramane cu orange.

Nu am folosit niciodată alt operator de telefonie , asta dacă am fost și sunt mulțumit de serviciile orange.
Am avut în schimb televiziune de la alt operator si ăsta pentru ca asa era disponibilitatea la mine în zona.
Dar acum folosesc doar servicii orange100%.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Nu folosim inca alti operatori de telefonie

Apilifero
Apilifero

Apilifero

User level
Nivel
0
83 / 100
puncte
Custom field 2
Apilifero

Nu folosesc alti operatori in afara de orange. Nu are rost sa dau bani in plus pt internet. Cu bonusurile primite si netul care il dau e suficient pt aplicatiile uzuale. Pt ce se consuma net mult gen streaming, youtube, descarcari de fisiere, apeluri video recomand wi-fi.

Eu folosesc doar Orange.In trecut am folosit pe langa Orange si Vodafone-Digi.
Nici Orange nu este perfect, dar mi se pare a avea cea mai stabila retea atat pe partea de voce cat si de date.
Partea de Customer Experience in Orange e peste concurenta.
In continuare voi ramane fidel Orange.
Dupa parerea mea personala reteaua celor de la Digi e cea mai problematica si cea mai ieftina. Daca te multumesti cu putin alegi Digi si ale lor abonamente nelimitate( care de fapt sunt limitate dar nu zic ei in reclame)

Ai mare dreptate! Bun venit în Comunitate!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Sunt și client Telecom de aprox.5ani - tv, telefon fix, internet nelimitat. Am avut avut ceva prodleme si am renunțat la telefonul fix însa mi-au făcut o ofertă pentru mobil și am acceptat-o. De internet sunt mulțumit, la fel și de tv. Oarecum la Orange nu renunț, au o acoperire mare si semnalul este destul de bun. Pe viitor s-ar mai putea îmbunătăți. Trebuie să avem puțină răbdare, nu se pot face toate peste noapte. Sunt sigur ca cei care administrează Orange sunt în pas cu tehnologia și caută soluții pt.a o îmbunătăți. Ar putea-o face mai rapid dacă ar avea omul potrivit la locul potrivit, asta fiind părerea mea.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!