Întrebare fară răspuns

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.

Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.

Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Și eu sunt client Telekom, doar pentru internet fix, deoarece Orange nu a ajuns inca la mine in sat. Când o să ajungă, voi trece la Orange. La fel și pentru televiziune, avem o firmă locală de cablu, sunt servicii ok, mai puțin când plouă intens când merge așa, mai sacadat. :) Bine că a fost seceta in ultima vreme.

Pe langa orange, mai detin o cartela telekom. Nu am renuntat la ea inca, dar de ceva vreme nu o mai incarc, fiind pe prepay, si probabil asta inseamna renuntarea usor usor la ea:) voi ramane cu orange.

Nu am folosit niciodată alt operator de telefonie , asta dacă am fost și sunt mulțumit de serviciile orange.
Am avut în schimb televiziune de la alt operator si ăsta pentru ca asa era disponibilitatea la mine în zona.
Dar acum folosesc doar servicii orange100%.

Nu folosesc alti operatori in afara de orange. Nu are rost sa dau bani in plus pt internet. Cu bonusurile primite si netul care il dau e suficient pt aplicatiile uzuale. Pt ce se consuma net mult gen streaming, youtube, descarcari de fisiere, apeluri video recomand wi-fi.

Liva
Liva

Liva

User level
Nivel
1
283 / 750
puncte
Custom field 2
Liva

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!