Întrebare fară răspuns

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.

Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.

Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Mai am telefonul de serviciu pe Vodafone. Dar fie vorba între noi aici e mai bun Orange la servicii, internet și convorbiri în roaming. Sa nu ma ziceți la Vodafone ca am zis asta.

Călin M.
Călin M.

Călin M.

User level
Nivel
1
130 / 750
puncte
Custom field 2
Călin M.

Stai liniștit, că nu spunem o vorbă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Folosesc internet fix + IPTV e la Telekom, deoarece blocul in care locuiesc este intr-un unghi mort dpv al semnalului satelit si nu pot avea televiziune DTH. Prin urmare singura alternativa disponibila in materie de televiziune digitala in cazul meu este IPTV-ul, care in momentul de fata este disponibil la nivel national doar la Telekom.

Daca tot suntem in era tehnologiei 4G/4G+ iar 5G bate la usa, astept ziua in care Orange va aruna in piata propriul IPTV. In acel moment colaborarea mea cu Telekom sa va finaliza.

Nu si spun si de ce:
Vodafone: nu au fost in stare sa implementeze Volte si Vowifi, dar se lauda cu mega tehnologii si investitii. In ce anume?
Telekom: internet slab, servicii clienti jalnice.
Digi: semnal slab si viteza internet mobil mult sub limita decentei anului 2019

RstdWoo
RstdWoo

RstdWoo

User level
Nivel
1
724 / 750
puncte
Custom field 2
RstdWoo

In prezent eu utilizez Orange si Digi Mobil, utilizez Digi Mobil deoarece totul este nelimitat inafara de a scrie SMS si de a vorbi International.
Nemultumirea mea fata de Digi este acoperirea 4G, dar stiu ca este in lucru si se va remedia problema de curand.
Orange este pentru mine mult mai mult, nr de telefon il am de foarte mult timp, de aprox 15 ani.
Sunt foarte multumit la partea cu ofertele de convorbire, dar un lucru ce ma nemultumeste uneori este internetul... Singura mea dorinta ar fi - datele de trafic national sa se raporteze lunar indiferent daca ii utilizezi acum sau peste 2 luni.
Iar serviciul de retea Orange banuiesc ca este in lucru deoarece in prezent mai sunt localitati fara semnal sau semnal foarte slab.
Pentru mine nu este un motiv de lauda sau concurenta pentru retele mentionate. In prezent sunt multumit de ambele retele.

Cocolino2010
Cocolino2010

Cocolino2010

User level
Nivel
0
85 / 100
puncte
Custom field 2
Cocolino2010

Eu nu pot spune ca sunt client al altei retele telecom, dar mai am o cartela prepay la vdf pe care o folosesc pentru un cont pe un site de vanzari. Am preferat sa fac aceasta "schema" pentru ca vreau sa stiu exact daca ma suna cineva care este interesat de ce vand eu si mia ales nu vreau sa fiu sunat pe numarul meu de persoane dubioase. Am patit-o \in trecut si a fost foarte neplacut sa fi sunat pe la 2-3-4 noaptea ca ei vor sa cumpere la acea ora. Astfel cu noul numar, pot inchide acel telefon pe timpul noptii pentru a nu mai fi deranjat.
In mod normal nu am nevoie de un alt numar de telefon, dar nu se stie nici o data cand te poate ajuta un alt numar intr-o alta retea ;)

M am portat de la Vodafone la Orange, ce sa zic... abonamentul la Vodafone a fost o experienta urata. Telecom nu am încercat dar nu ma tentează.

Mary_1
Mary_1

Mary_1

User level
Nivel
0
82 / 100
puncte
Custom field 2
Mary_1

Ați ales bine, stați liniștiți!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Simplu:tarife si oferta mai avantajoase. Sa detaliez e mult prea mult, dar totul conteaza sa stii ce vrei si cat ai nevoie sa te ... intinzi. In plus o alternativa e mai sigura decat monopolul.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

doar orange!
daca sunt client vechi al unei retele care imi ofera lucruri bune,nu vad sensul sa iau si de la alti operatori.
intr-o zona izolata,am tot ce imi trebuie de la orange: internet cu semnal destul de bun,telefon lipit de geam dar la cat vorbim noi e super suficient,pot suplini cu whatsapp daca vreau sa vorbesc din alt colt al casei.
nu,nu am a ma plange.

in trecut am fost pe connex,digii,zapp,si am renuntat la ele.
noi ramanem cu orange.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Pe parte de telefonie, internet,afara de Tv,este deocamdata la un nivel destul de bun ,cum ziceam,dar pe alte privinte, deocamdata nu pot ajunge la acel nivel,deoarece vedeti in alte comentarii lasate, punctate, de mine , care sunt in discutie pe platforma.
Atata pot zice,ca are inca destul de bun semnal, iar pana vedem 5G,poate apar si telefoane cu aceasta tehnologie, chiar daca este lansat S 10+ 5G,deocamdata nu cred ca ajunge la noi pe piata,sau daca va fi,va fi la preturi destul de piperate, ramane si vedem ce va mai fi ,cu aceasta tehnologie.

@mariussruben89,
Sunt destul de buni și la tv dar pe partea de satelit. Tv-ul prin fibră este preluat de la Telekom, deci nu este al lor.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Da. Am abonament și la Vodafone. În zona unde locuiesc, rețeaua de la Orange e cam slăbuța. Iar la internet am nelimitat în Vodafone

Se mai întâmplă. Nu sunt toți peste tot la fel. De-aia există alternativă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Sunt si client DIGI pentru ca am un abonament care cuprinde si cablu, tv, internet, telefonie mobila si a reiesit un cost foarte scazut.La vremea cand am incheiat contractul am fost preluati de DIGI de la o retea de cartier si ne-au convenit tarifele practicate.Ceilalti de pe piata la vremea aceea ori nu aveau toate aceste optiuni (TV, cablu) ori erau mult mai scumpe si nu prea te puteai apropia.

In cazul meu, sunt client si Digi pentru serviciile ce tin de televiziune, Internet si telefonie fixa. Au fost printre primii care au oferit acest gen de pachete la niste preturi foarte competitive. Sunt genul de persoana care daca nu are probleme cu furnizorii de servicii, nu caut o schimbare de dragul de a schimba, imi cunosc nevoile si daca sunt indeplinite de catre furnizorul ales, sunt constanta. Am primit oferte si de la Orange in ceea ce priveste partea de televiziune, insa neavand pachetele de programe sportive pe care cei de la Digi le au, nu pot sa ma pun rau cu sotul meu care, in afara de sport, nu prea urmareste altceva la televizor.

Nu folosesc servicii mobile de la altii, doar fix de la digi caci vine la pachet cu fibra si tv-ul. Net am de la o retea de cartier :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
643 / 750
puncte
Custom field 2

Folosesc Vodafone in paralel cu orange. De fapt Vodafone e furnizorul meu principal de telefonie pentru toată familia. Un lucru pe care orange nu pare sa îl înțeleagă e importanța unui serviciu de relații cu clienții de calitate. Având un cont mare cu 10 numere pe Vodafone mi s-a alocat un administrator de cont care e mereu pregătit cu un răspuns prompt plus ca nu am avut niciodată cu Vodafone problemele și neplăcerile de care m-am izbit in ograda Orange. Unde m-a câștigat orange e fibra pentru acasă și noul lor produs bancar Orange Money. Sunt foarte rapizi și proactivi când vine vorba de a aborda și implementa tehnologii și servicii noi însă dacă ar pune puțin mai mult preț pe experiența clienților și îmbunătățea acesteia mi-aș muta tot contul de Vodafone pe orange.

1 un abonament mobil la Vodafone, practic internet nelimitat (4 pass-uri active), ideal pentru copil
2 TV si internet fix de la RCS, Orange nu are acoperire la mine si nu as avea serviciile pe care le am acum

am doar telefonie mobila de la orange, desi as fi vrut sa am si tv si internet fix, doar ca la mine in zona nu exista infrastructura de fibra optica si nu as putea decat cu antena, ceea ce nu vreau. momentan sunt abonata la Telekom si Digi pentru aceste servicii si nu sunt multumita de nici unul din furnizori in ceea ce priveste internetul (am tot avut probleme de blocare in ultimele luni). serviciul tv este ok din partea ambelor companii.

Blocarea esti sigura ca e de la ei? Sigur nu e de la un ruter prea ieftin pentru a functiona 24 de ore zilnic?

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!