Întrebare fară răspuns

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.

Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.

Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Am fost pe la vodafone putin si pe la digi tot putin.. dar, mi-a trecut :). Mie imi ajung resursele, de fapt nici macar nu reusesc sa le consum.. iar, cu bonusul de vechime, m-am linistit complet..
Telefonul fix, la mine acasa, de la Telekom, este piesa de mobilier..
Am tv+net fix de la digi, dar, aici nu eu hotărăsc si daca n-au fost probleme pe partea asta..

Inseamna ca tu stai bine. :) Din pacate eu nu ma descurc cu ce am, deja pe luna asta am 880 GB prin 4G si inca nu e gata ciclul de facturare. :)

Tare mult mi-as dori de la Orange net nelimitat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Wow!!.. 880?! Eu am aproximativ 50gb pe un tel si aproape 40gb pe celalalt, din abonament+vechime+bonusurile pe care le da Orange cu diverse ocazii.. dar, nu am ce face cu atat de mult net, pentru ca nu am timp, dar, daca as avea nevoie de mai mult net decat am, probabil as folosi la maxim wi-fi.. Succes! Sa gasesti o varianta care sa multumeasca pe toata lumea..

Daaa, folosesc intens netul, atat mobil cat si fix. Pe mobil am depasit si 2000 GB intr-o luna, pe cel fix lunar am intre 40.000 si 50.000 GB. Adica 40-50 TB.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Bună ziua,

@simple_dreams: Sunt foarte curios - cum ai reușit performanța de a consuma 2000 GB/ lună ? Și o altă întrebare - ce terminal folosești, capabil să facă download cca. 65 GB/ zi ?

Client Digi din 2008 la telefonie fixa,telecablu,antena satelit si internet.Ma gandeam sa schimb pt ca a expirat contractul(il reînoiam la doi ani cand expira si imi faceau o alta oferta)dar am ramas doar cu gandul din cauza comoditatii(o singura factura pt toate serviciile).

@eda2k: folosesc netul la tot ce-mi trece prin cap, folosesc doua telefoane de obicei, dar mai am si alte terminale.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Nu folosesc nimic de la alții. Am folosit Digi o vreme, dar e slab în comparație cu pretențiile mele. Dai 2 lei și face 1. Fără să jignesc pe cineva!

Mai am abonament TV si internet de la Digi pentru locuinta mea. Sunt foarte multumita de grila si semnalul oferit. Si am avut si 2 abonamente voce, folosit de socru pentru internet necesar la taxi. Intre timp am renuntat la unu din abonamentele de voce.

Se pot consuma foarte multi GB într-o lună. Filmele bluray,videoclipuri la rezoluție mare,jocuri de 70-80 GB,fișiere mari,pagini multe deschise,teste,upload-download in cloud-uri etc toate duc lunar la 1500-2000 GB pe lună lejer.

Prin activitatea mobilă, consum circa 65Gb pe lună, 21,5 GB de la Orange (atât am inclus în abonament) și restul de la Digi.
În zona mea sunt singuri operatori care oferă o viteză a internetului decentă (minim 30Mbps)

Internet fix și tv de la digi, deoarece primesc gratuit HBO GO, și programe de sport care nu sunt disponibile în grila Orange. Pe prepay, folosesc un sim Telekom, care are vreo 11 ani, la origine fiind un abonament. În momentul de fata, în anumite zone din tara, internetul 4G de la Orange scârțâie și îl completează cu succes cel de la Telekom. Telekom pune la greu 4G+(B20 și B3) în mediul rural, astfel ca la tara, Orange în acest moment oferă cel mai slab net 4G din zona, deoarece au doar o antena 4G în Viisoara, care nu face fata traficului în week-end și seara, deși in timpul săptămânii te descurci cu el. Ceilalți operatorii au semnal bun pe 4G, iar Telekom ofera 4G+.

Eu folosesc internet fix de la Telekom. Sunt mulțumită de viteza. Îl am de foarte mut timp, de când se numea Romtelecom. Am vrut de câteva ori sa reziliez contractul, dar de fiecare data operatorul îmi oferea o oferta mai buna cu bani puțini și nu am mai renunțat. Cred ca toți urmărim oferte bune de la oricine ar fi.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Folosesc Digi pentru internet fix si TV (dar folosesc si Orange pentru serviciile astea in alta locatie) + Digi abonament voce (folosit pentru teste cel mai mult sau pentru anunturi pe internet). Mai am si cateva cartele Vodafone primite gratuit, folosite doar pentru teste de viteza din cand in cand.

E bine să ai servicii de la mai mulți operatori, dacă ai nevoie strictă de internet și voce într-un anumit moment, când pot apărea probleme punctuale în rețeaua ta. Dar asta se întâmplă cam rar și nu știu dacă merită investiția. Cel puțin pentru mine, nu merită.

E bine sa ai o rezerva acum cand nu mai respiram fara net , am avut de toate de la Telekom cu cel mai scump abonament ,televiziunea prin satelit nu mai mergea la cea mai mica ploicica,netul a inceput sa pice cate o zi sau poate doua ,telefonul fix era de decor , era doar legatura pentru net,mobilul l-am folosit de doua ori pentru o convorbire cu mobil in strainatate si intrand intr-o comunitate pe subiecte de operatori telecom am aflat si parerea celorlalti .am reusit sa-mi conving sotul sa reziliem Telekomul cand au facut marire cu 0.42euro pe fiecare segment fara ca operatoarea din magazin sa ne ofere un abonament mai bun si mai ieftin , nu tin deloc de clientii vechi , doar ii prind in plasa pe cei noi cu telefoane ieftine si net nelimitat dupa care le dubleaza costurile.
Acum am televiziune si net de Orange si in plus am descoperit ca avem fibra de la Digi asa ca am luat televiziune si net si de la ei la un pret pe jumatate ca la Telekom.Cum ati mai spus ,Digi are canalele de sport pe care nu le are Orange , iar netul e variabil si-l folosim cand pe Orange , cand pe Digi , depinde de ce accesam(in special la descarcari de filme).
Nu reusesc sa consum GB Orange pe mobil chiar daca am date pornite non stop , si nici pe cel din Orange Family
La telefonie avem Orange si Vodafone de serviciu

Ai dreptate Vio , dar dimineata la cafea fara net este neplacuta , am patit-o de vreo doua ori si nu mi-a fost bine,am vizionat poze , nu se pun ''rotitele'' in miscare fara citit de noutati

Pentru moment folosesc atat Digi cat si Orange, tocmai ce mi-am facut un nou abonament la Digi dupa cativa ani de pauza.
Mi-am trecut numarul principal la Digi pentru a face un pic de economie, iar Orange acum e mai mult de backup.
Trebuie sa recunosc ca taierea bonusului de la optiunea de 5 euro m-a afectat, luna trecuta terminandu-mi traficul fara sa-mi dau seama...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
79 / 100
puncte
Custom field 2

Prima cartelă am avut la Connex, acum vreo 21-22 de ani, apoi Dialog și, după mulți ani, abonamentul celebru de 2 euro de la Digi. Cartela Connex a devenit abonament Vodafone, acum in valoare de 5 euro, pe care îl folosesc rar, mai mult pt net și persoane mai puțin comode și bănci. Abonamentul Digi e la tata in tableta,de vreo două luni, sa stea și el pe YouTube, fără teama că depășește un trafic inclus. Cel mai des folosit și mai scump e abonamentul Orange, de 15 euro, pe care îl am de 18 ani, de pe el vorbesc și intru pe net cel mai des.
Cartela de Dialog e în telefonul lui tata...exact cartela originală. :)
Fiecare abonament are rolul său și telefonul său. :)

Am abonament la Digi 2 in 1 sa zic asa..Tv plus abonament mobil.Adevarat ca nu ma multumeste pe deplin dar pentru asta exista cartela Orange..

Eu am făcut greșeala să-mi fac alte doua abonamente la digi...acolo avem televiziunea și Internetul, din motive economice. Dar sunt foarte slabi pe partea de servicii. Acoperirea este slaba...dar sunt ieftini. Bănuiesc ca asta este singurul lor atu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!