Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Marcarea întrebărilor urmărite

Am observat ca unele întrebări ale membrilor îmi apar la “Întrebări urmărite”, însă eu nu am marcat acest lucru. Se realizează automat marcarea urmăririi unei întrebări și in ce condiții?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din ce stiu eu se realizeaza automat, doar daca ai raspuns si tu la intrebarea respectiva la un moment dat.. posibil si daca ai apasat butonul ca urmaresti anumiti membri..

By default întrebarea vine cu fereastra urmărește bifata. Nici eu nu agreez asta insa pe alții îi avantajează,așa că debifez când nu uit fereastra.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da, și eu mai debifez fereastra când nu uit pentru ca îmi umplu mail-urile când primesc înștiințare ca cineva a răspuns la o întrebare pe care o urmăresc.

In momentul in care raspunzi la o intrebare, automat vei urmari si restul raspunsurilor celorlalti membri. Daca nu vrei sa fii notificat in email la fiecare raspuns primit la intrebarea la care ai raspuns ai varianta sa debifezi "Urmareste raspunsurile"

Mulțumesc mult pentru informațiile primite. Chiar nu știam ca exista posibilitatea sa debifam pentru a nu mai urmări acea întrebare. Voi pune in aplicare cele descoperite, deoarece mi se umple căsuța de la mail cu notificările de aici și pierd din vedere mail-urile primite de la munca.

Cu plăcere Alex G.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!