Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu înțeleg un mesaj primit de la Orange Money

Am primit astăzi un mesaj de la Orange și nu prea pot să-l descifrez,adică la ce se referă mai exact. Mulțumesc.

"Ai primit 37.4 RON inapoi in cont, reprezentand 10% din valoarea facturilor Orange platite sau reincarcarilor Orange PrePay din perioada 1-31 mai, prin aplicatia Orange Money. Foloseste cat mai des cardul si aplicatia si bucura-te de ofertele speciale: http://www.orange.ro/money/oferte/ "

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Felicitari!.. Inteleg ca este un bonus, pe care il poti obtine pana in data de 9 august.. Se pare ca ai facut plati/reincarcari de ~ 374 lei prin aplicatia Orange Money.. ar trebui sa gasesti si in contul Orange Money suma din sms, nu?!..
Bravo Ascary! M-ai facut sa ma uit la toate ofertele, sunt rasplatiti bine cei care folosesc Orange Money, mai ales daca au si card de debit..

Reîncărcare Prepay nu am făcut,dar într-adevăr plătesc prin Orange Money facturile Orange. Am primit și luna trecută 40 de lei sau ceva asemănător. Oricum Orange Money stimulează plățile prin aplicația sa ceea ce este foarte bine,iar 10% nu este puțin deloc. Mă gândesc că sunt persoane fizice care au abonamente mult mai mari iar suma remisa înapoi de către Orange Money este și ea substanțială. În sfârșit,acesta este un alt motiv pentru care agreez foarte mult acest serviciu.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Laura, nu știu exact cat va ține minunea. dar deocamdată e bine. Din câte îmi aduc eu aminte parca rambursul de 10% este pe o perioadă limitată de 4 luni de la data devenirii utilizator Orange Money.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

In perioada amintita ai alimentat contul cu cel putin 500 Roni si ai facut plati de facturi in valoare de 374 prin Orange Money si ti-au returnat 10% din acea valoare conform promotiei in vigoare.

La plata facturilor Orange din Aplicatia Orange Money primiti 10% din valoarea facturii pana in august parca este aceasta bonusare.Va las mesaj si cu detaliile orange exacte:
Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi lunar minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet) și ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă. Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică.
Perioada ofertei:
5 martie - 31 august 2019

@Ascary, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!