anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am bonus de internet, dar...nu pot sa il folosesc?!

cell_vmc
Junior entuziast
Primesc periodic diverse bonusuri (refill, promotii etc.) dar nu am decat gprs pe telefonul meu s9 , eventual edge in zilele norocoase. Cum sa il consum daca nu pot? Nu era mai bine sa primesc bonusuri "consumabile"? Voi ati intalnit o asemenea situatie?
25 Răspunsuri 25

Jay
Campion certificat
Din pacate, nu cred ca se pot da bonusuri personalizate pentru fiecare client in parte, insa, depinde de ce probleme sunt, ca poate se pot rezolva altfel..

Ascary
Campion certificat
Detaliază un pic problema Nu ai semnal bun in zona sau ce?

Vio73
#StarMember
Nu ai semnal bun și implicit, nici viteze de net bune?

Alex_23
Junior entuziast
Salut Esti pe cartela prepay? Din pacate nu poți folosi bonusul de net decât dacă ai o optiune activa de minim 5 euro O zi buna

Alex_23
Junior entuziast
Scuze n am citi faza cu EDGE ul, da e nasol dacă ai semnal asa slab Daca esti pe 2G și semnalul e și un pic mai slab mai bine te joci tetris 🙂 ( glumesc)

cell_vmc
Junior entuziast
Sunt pe abonament cu vechime aproximativ 20 ani si asta e semnalul indoor si outdoor dar numai in curtea case si pe stradai, in rest brici in oras adica peste 100 down /50 up

Vio73
#StarMember
Spune-le că sunt probleme!

Alex_G_
Cunoscător
Și eu am probleme cu semnalul in anumite zone, in oraș, in anumite clădiri. De multe ori imi intra gprs.

Vio73
#StarMember
Semnalați problemele!

Laura_cio
Senior
Și socrii mei au o astfel de problema. Am apelat de multe ori la Orange, chiar și atunci când testam noua pagina Orange. Nu se poate rezolva decât dacă comut conexiunile, dar in mică măsura.

Vio73
#StarMember
Probabil ai pereți izolați sau cine știe.

Laura_cio
Senior
Nu înțeleg, Vio.

Vio73
#StarMember
Mă refeream la problemele cu semnalul. Ai numai înăuntru sau și afară? Bănuiesc că din cauza semnalului sunt problemele, nu?

Ascary
Campion certificat
Treabă cu pereții izolați nu mai merge. Oricât ar fi de izolați tot ar trebui sa aibă un semnal decent daca în exterior are. Propunerea mea este să facă câteva teste la ore diferite și să facă o sesizare in scris cu testele atașate și trimisa la Orange.