Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Am bonus de internet, dar...nu pot sa il folosesc?!

Primesc periodic diverse bonusuri (refill, promotii etc.) dar nu am decat gprs pe telefonul meu s9 , eventual edge in zilele norocoase. Cum sa il consum daca nu pot? Nu era mai bine sa primesc bonusuri "consumabile"? Voi ati intalnit o asemenea situatie?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din pacate, nu cred ca se pot da bonusuri personalizate pentru fiecare client in parte, insa, depinde de ce probleme sunt, ca poate se pot rezolva altfel..

Detaliază un pic problema Nu ai semnal bun in zona sau ce?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Scuze n am citi faza cu EDGE ul, da e nasol dacă ai semnal asa slab
Daca esti pe 2G și semnalul e și un pic mai slab mai bine te joci tetris :) ( glumesc)

Sunt pe abonament cu vechime aproximativ 20 ani si asta e semnalul indoor si outdoor dar numai in curtea case si pe stradai, in rest brici in oras adica peste 100 down /50 up

Și socrii mei au o astfel de problema. Am apelat de multe ori la Orange, chiar și atunci când testam noua pagina Orange. Nu se poate rezolva decât dacă comut conexiunile, dar in mică măsura.

Mă refeream la problemele cu semnalul. Ai numai înăuntru sau și afară? Bănuiesc că din cauza semnalului sunt problemele, nu?

Treabă cu pereții izolați nu mai merge. Oricât ar fi de izolați tot ar trebui sa aibă un semnal decent daca în exterior are. Propunerea mea este să facă câteva teste la ore diferite și să facă o sesizare in scris cu testele atașate și trimisa la Orange.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!