Întrebare cu răspuns(uri)

Plăți NFC cu Samsung Galaxy watch?

Vă rog să specificați când și dacă va fi disponibil serviciul de plată NFC și cu ajutorul ceasurilor Samsung, nu numai Garmin sau Fitbit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Samsung nu este deocamdată, asa cum ai spus doar Garmin Pay, Fitbit Pay si este si Apple Pay.
Samsung are propriul lui sistem de plata - Samsung Pay dar care nu este disponibil în România. Acesta este și unul din motivele pentru care multi oameni au ales Orange Money fiindcă se poate plati cu telefonul via Orange Pay.
NFC nu este un sistem de plata ci o tehnologie de transmitere fișiere pe distanțe scurte, gen bluetooth care funcționează însă și pe distanțe mai mari.

Și eu folosesc Orange Pay, însă numai pe telefon. De vreme ce ceasul are tehnologie NFC integrată, ar trebui făcut în așa fel ca și aceste modele de ceasuri să le putem folosi cu Orange Pay, să nu fie limitat numai la Samsung Pay

Depinde de zona geografica. Deocamdată România nu prezintă interes major pentru coreeni sa dezvolte aceasta facilitate și la noi în țară.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Probabil că nu e ceva compatibil încă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Pai, Vio, rationamentul meu a fost ca dispozitivul smartwatch din link are NFC si este compatibil cu sistemul Android 5 sau versiuni ulterioare & RAM 1.5GB sau capacitate mai mare, iar, Orange Money cere compatibilitate cu plata NFC.. probabil ca nu exista compatibilitate cu socotelile producatorilor, cum spune si Razvan, daca nu merge.. Si, nu stiu, dar, presupun ca, asa cum scrie ca in curand va fi si Apple Pay la Orange Money, probabil trebuie ca producatorul Samsung sa faca demersuri.. sau, cine stie, poate deja Orange se gandeste si la ei :)

Eu oricum mă simt frustrat. Am un Galaxy watch Frontier 3 pe care din păcate nu îl pot folosi pentru plati. Orange îmi propune pentru asta sa achiziționeze un Fitbit sau Garmin cu 20% reducere. Unu la mana, am deja un Smart watch, doi la mana nu îmi plac deloc cele două modele, sunt urate și nici nu au toată configurația unui Galaxy. Eu cred că și Orange are ceva interese, ori pur și simplu nu vrea. Ceva asemănător mi s-a întâmplat cu un tv Smart cu posibilitatea atașării unui CAM.Orange mă obligă să folosesc conservele lor mari și urâte și să nu pot folosi tehnologia televizorului meu deși în Polonia sau Franța oferea CAM. Ani de plângeri și rugăminți au fost nevoie că în final Orange să bage CAM și în România.

E bine că s-a introdus și în România până la urmă, iar asta este cel mai important lucru.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@ Jay, și eu cred că nu s-au înțeles la ,,mălai", că altfel nu prea văd care ar fi motivul.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Fără dubii va veni.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Da dar daca va veni odată cu generația S 15 nu știu cât de mult îmi place. Aștept noul Note 10 sa vad daca vine cu eSIM. Noul Galaxy watch Active n-a venit cu plata Orange Pay și mă jur că l-aș fi cumpărat de la Orange chit că mai aveam unul nu prea vechi.

Acum fiecare cu fixurile lui. Eu zis să ai răbdare, că altfel te îmbolnăvești. Astea vor veni cu siguranță!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!