Întrebare fară răspuns

Puncte de fidelizare...la oferta:)

Ce parere aveti despre prelungiri contractuale care sa integreze puncte in loc de telefoane la preturi speciale? Considerati ca ar putea exista asemenea beneficii virtuale in online? Mie mi-ar conveni:)))

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

cell_vmc, e interesanta propunerea ta. Ar putea fi pusa in practica la prelungirea abonamentelor pana in 11 Euro unde nu avem acces la mobile reduse. In acest fel clientii vor fi recompensati pentru persistenta in retea.

Nu este o idee rea, insa, cred ca ar trebui sa fie ca o varianta la prelungire, adica sa nu fie doar asta ci sa ai la alegere dintre niste variante, ca nu toti vrem sau avem nevoie de aceleasi lucruri.. sa poti alege puncte/telefon la un pret redus, macar putin :)/resurse/reducere la accesorii..

Eu de 2 ani nu am niciun beneficiu trecand la abonamente de 7E si acum 5 E. Daca nu mai am acces la mobile reduse mi-ar fi placut sa am totusi alt beneficiu. Fie oferirea de puncte extra, fie cadou accesorii.

Asa este și acum, primești puncte, pe care dacă vrei le utilizezi sau nu. De obicei pana în 10 euro se dau cam 200 p, între 10 - 14 euro 300 p, între 15-20 euro 500 p, 20-25 euro 800 p și 26+1000 p, din care îți poți cumpăra un telefon la reducere.

Fiecare dintre noi / Doreste fidelizare / Cu telefoane sau puncte / E o mare realizare / Dar e necesar sa stii / Sa negociezi mai bine / Termenii cand iti expira / Contracte ce ai la tine / Sa ceri ceea ce doresti / Poate chiar vei si obtine / Daca nu,macar o parte / Tot ii bun...gratis ce vine ;)))

Cell,eu chiar nu sunt poet / Tot ce scriu e un pamflet / Sa va fac sa mai zambiti / Chiar si pe cei nou veniti / Ca aici sa se distreze / Si sa se mai relaxeze / Sa raspunda-n general / Tot ce stiu ei...natural.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!