Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Factura achitata, recompensa meritata?!

Cine plateste facturile la termen inainte de scadenta si neavand contul supendat niciodata indiferent de vechime ar trebui sa fie recompensati lunar?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Nu este acelasi lucru.. anaf nu-ti prestează un serviciu in care a investit. iti ia banii sa mai mănânce si altii si, e de acord daca le dai toti banii odată sa-ti mai lase si tie de-o masa la fast-food.. panoul lor de onoare nu tine nici de foame nici de cald...

Adica e tot una ca eu platesc factura dupa 2 zile de la emitere in loc sa stau vreo 2 sapatamani cu banii la CiorapBank??? Si banii pentru "graba la a plati factura" de ce sa fie ignorata? Asa cum si "intarzierea la plata" este cu "nerabadare taxata". Unde este echitatea? Cred ca la ORANGE. Dar placinta este suficient de mare atat timp cat clientul nu stie "gramajul" placintei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!