anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura achitata, recompensa meritata?!

cell_vmc
Junior entuziast
Cine plateste facturile la termen inainte de scadenta si neavand contul supendat niciodata indiferent de vechime ar trebui sa fie recompensati lunar?
35 Răspunsuri 35

Razvan
#StarMember
Nu cred ca se va implementa, pana la urma e de datoria fiecăruia sa își achite serviciile folosite.

Vio73
#StarMember
Și eu cred că e o datorie, nu ceva extraordinar să-ți plătești facturile.

Jay
Campion certificat
In niciun caz.. asa, ar trebui toti furnizorii de bunuri si/sau servicii sa faca asta... E datoria fiecaruia sa-si achite facturile, plus ca Orange da lunar niste puncte la plata facturii 🙂 https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Miha_Z
#StarMember
Oricum esti recompensat lunar cu acordarea punctelor thank you.

imch
Cunoscător certificat
E ca si cand as spune ca ar trebui sa platesc 10% in plus catre Orange pentru ca am semnal voce oriunde merg si imi merge internetul fara sincope... Eu cred ca este datoria mea sa platesc la timp si nu ar trebui sa fiu recompensata pentru asta. Mai cred insa si ca ar trebui sa se tina cont de asta daca am o problema intr-o luna si nu pot achita imediat si sa nu primesc penalizari... Dar asta este deja o alta poveste 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Plata facturilor în termen este o obligație a ta. Chiar și asa, Orange oferă recompensa puncte thankyou ptr fiecare factura achitata.

Vio73
#StarMember
Ceea ce este un lucru extraordinar.

Alex_G_
Cunoscător
Ar fi o idee drăguța sa primesti o astfel de recompensa, prin scăderea unui mic procentaj din factura, dacă intr-adevăr ești mereu la zi cu ele de ani de zile. Dar nu cred ca se va întâmpla acest lucru pentru ca este o obligație a ta de a plăti un serviciu de care beneficiezi și pe care tu l-ai solicitat.

Razvan
#StarMember
Eu sunt mulțumit ca nu primesc penalizări, ca deobicei întârzii, 2-3 zile, odată cu salariul. Acum o să-l primesc mai devreme și s-a rezolvat. Conform legii, penalizări s-ar pune după 30 zile de la data scadenței.

Vio73
#StarMember
De regulă, plătesc imediat ce vine, din My Orange. Nu am întârziat niciodată cu nicio factură la nimic. Opresc bani în card special pentru utilități.

Ascary
Campion certificat
Adică de ce sa nu fim recompensați? Ba sa fim. Cu o luna sau doua abonament gratuit pe an,un telefon mobil cu 50% reducere la sfârșitul perioadei contractuale și internet mobil nelimitat la începerea noului abonament. Nu cred că cerem prea mult. Apropo,noi clienții model putem sa ne unim într-un sindicat sa ne cerem drepturile? (Întreb pentru un prieten)

Vio73
#StarMember
O lună gratuit pe an se dădea la retenție în trecut.

cell_vmc
Junior entuziast
Ma refer la rapiditatea cu care imi achit facturile Orange de pilda ieri mi sa emis ultima factura iar azi o platesc deci la chestia asta ma refer.

Vio73
#StarMember
Eu le plătesc pe loc, exact când apar. De multe ori și în avans. Dar o fac din My Orange.