Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Factura achitata, recompensa meritata?!

Cine plateste facturile la termen inainte de scadenta si neavand contul supendat niciodata indiferent de vechime ar trebui sa fie recompensati lunar?

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

In niciun caz.. asa, ar trebui toti furnizorii de bunuri si/sau servicii sa faca asta... E datoria fiecaruia sa-si achite facturile, plus ca Orange da lunar niste puncte la plata facturii :)
https://www.orange.ro/orange-thank-you/

E ca si cand as spune ca ar trebui sa platesc 10% in plus catre Orange pentru ca am semnal voce oriunde merg si imi merge internetul fara sincope... Eu cred ca este datoria mea sa platesc la timp si nu ar trebui sa fiu recompensata pentru asta. Mai cred insa si ca ar trebui sa se tina cont de asta daca am o problema intr-o luna si nu pot achita imediat si sa nu primesc penalizari... Dar asta este deja o alta poveste :-)

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Plata facturilor în termen este o obligație a ta. Chiar și asa, Orange oferă recompensa puncte thankyou ptr fiecare factura achitata.

Ar fi o idee drăguța sa primesti o astfel de recompensa, prin scăderea unui mic procentaj din factura, dacă intr-adevăr ești mereu la zi cu ele de ani de zile.
Dar nu cred ca se va întâmpla acest lucru pentru ca este o obligație a ta de a plăti un serviciu de care beneficiezi și pe care tu l-ai solicitat.

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Eu sunt mulțumit ca nu primesc penalizări, ca deobicei întârzii, 2-3 zile, odată cu salariul. Acum o să-l primesc mai devreme și s-a rezolvat. Conform legii, penalizări s-ar pune după 30 zile de la data scadenței.

De regulă, plătesc imediat ce vine, din My Orange. Nu am întârziat niciodată cu nicio factură la nimic. Opresc bani în card special pentru utilități.

Adică de ce sa nu fim recompensați? Ba sa fim. Cu o luna sau doua abonament gratuit pe an,un telefon mobil cu 50% reducere la sfârșitul perioadei contractuale și internet mobil nelimitat la începerea noului abonament. Nu cred că cerem prea mult. Apropo,noi clienții model putem sa ne unim într-un sindicat sa ne cerem drepturile? (Întreb pentru un prieten)

Ma refer la rapiditatea cu care imi achit facturile Orange de pilda ieri mi sa emis ultima factura iar azi o platesc deci la chestia asta ma refer.

Inseamna ca ai activat debit direct din banca,sa stii ca ma gandesc si eu la oportunitatea asta,bravo deci ar trebui sa fii bonificat in plus fata de punctele aferente facturii

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!