Întrebare fară răspuns

[Incheiat] Vechimea îți aduce până la 200 € reducere la device-uri

Am reînnoit în luna septembrie 2018 un Pachet Orange Love cu net și TV prin fibră, iar perosoana care mi-a prezentat și activat oferta mi-a spus ca voi beneficia de un bonus de până la 200 eur (de fapt am avut de ales între acest beneficiu, sau plata abonamentului redusă cu 50% pentru o perioadă de 6 luni, dar am ales bonus-ul). Știe careva unde, sau dacă pot vedea acest bonus în Contul meu?
Am fost de curând, într-un Orange Shop pentru alte informații, dar nu au putut să îmi zică nimic de acest bonus, că nu îl vedeau (ce este drept am fost aproapre de ora închiderii și nici eu nu am mai avut răbdare)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pentru detalii cred ca cel mai rapid mod de afla este sa suni la 0800 400 400... Ma gandesc ca probabil ar fi trebuit sa incerci sa beneficiezi de bonus la momentul activarii ofertei, daca toate conditiile ofertei au fost indeplinite... Daca intri in My Orange la Beneficii se vad toate beneficiile tale, pentru anii petrecuti in Orange, pentru zilele de nastere sau onomastice, teoretic e posibil sa vezi aici si acest bonus, eventual apasand pe "alte bonusuri", dar, neavandu-l nu pot sti exact... Succes!

Din ce am citit oferta a fost disponibila pana pe 6 mai 2019, cu posibilitate de prelungire. Pentru a beneficia de reducerea pentru vechimea in retea trebuie sa activezi abonamentele Orange Home Net si Orange Home TV Global sau Explore pe 24 de luni si sa prelungesti abonamentul de mobil existent la o valoare mai mare sau egala cu 7 euro/luna.
Acest beneficiu ofera cate 10 euro reducere la telefoane si accesorii pentru fiecare an de vechime in reteaua Orange.
Daca tu ai indeplinit toate criteriile pentru a beneficia de reducerea in retea, iar acum ei n-o pot vedea, inseamna ca trebuia folosita intr-o anumita perioada de timp.

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu.

Da, e vorba de pachetul Love.
Adaugă la abonamentul tău de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps și televiziune prin cablu cu până la 130 de canale și ai acces inclus la HBO și HBO GO timp de 12 luni, totul la doar 12 €/lună (sau 57 de lei). În plus, anii de vechime în rețea îți aduc până la 200 € (930 lei) reducere la device-uri, ca să îți faci cadoul perfect. Sau vino la Orange cu numărul tău de voce și ia-ți pachetul complet Orange Love cu doar 19 €/lună.

Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri:
https://www.orange.ro/love/

Pentru a beneficia de cei 200 de euro, trebuie să ai și 20 de ani vechime în rețea, ca abonat.

Nu, dar dacă ai 20 de ani vei avea reducerea de 200, adică pentru fiecare an câte 10 euro. Dacă ai 10 ani, vei avea doar 100 de euro, etc.

sunt abonat Orange din 2003, deci până în 2018 erau vreo 15 ani, conform ofertei 150 eur. Dar oare unde pot vedea acest bonus în aplicația myOrange?

exact asta este problema. Așa cum am spus în postarea inițială, eu am activat Orange Love și am optat la acel moment pentru acest beneficiu...
Este careva care mai are această ofertă activată și ne poate răspunde?
Eu pot folosi acel bonus în magazinul online? În urmă cu aproximativ 3 ani am beneficiat de un bonus similar, dar pe care l-am folosit pentru achiziționarea unui telefon prin oferta de fidelizare primită de la un operator call center care s-a ocupat setările necersare achitării device-ului cu acel bonus

Eu am această ofertă și am primit din Orange Shop, la momentul activării ei anul trecut, 180 de euro reducere. Nu cred că poți în Magazinul online.

Da, dar nu mi l-au dat online. Am luat un telefon din Shop. Îți dai seama că online și-ar dubla valoarea după achiziția pachetului Love. Nu apare în My Orange!

Poti merge intr-un Orange Shop cand ai timp sa vorbesti cu un consultant.Cu siguranta te va lamuri atat despre bonus cat si despre oferta care te intereseaza.

Oferta speciala de bonus pana la 200 euro in functie de vechimea abonamentului se refera la achizitionarea in rate a unui Smart TV ,PlayStation®4 'sau videoproiector pentru smartphone. Oferta este valabilă până la data de 6 mai 2019, cu posibilitate de prelungire.Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează.
''Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 200 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net 1000 și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil''.
Daca intrunesti conditiile poti achizitiona in rate un produs la care primesti reducerea , nu este un bonus si nu-l poti vedea in ''Contul meu''

Sigur e ceva care le-a scăpat din vedere. Mai există posibilitatea să-ți fi activat reducerea de 50% timp de 6 luni la serviciile fixe (a fost oferta aia la alegere cu bonusul) și atunci nu are cum să ți-l mai dea. Pe mine m-au întrebat! Ideea este că dacă nu ai vechime în rețea, era mai rentabilă reducerea aia (nu mai știu sigur dacă era 50% sau 100% la serviciile fixe în primele 6 luni) decât vreo 10-20 de euro reducere. Mulți cunoscuți de-ai mei mai noi în rețea au ales-o! Deci vezi cum stai la acest capitol, că dacă ai primit reducerea respectivă, adio bonus de vechime.

Cred ca ar fi trebuit sa iei și telefon la momentul acela, odată cu activarea pachetului Orange Love ca să beneficiezi de bonus. Cel mai bine, fa o sesizare către Orange din my Orange sau trimite un mail care serviciu.clienti@orange.ro, în care atașezi copie după contract. Bafta!

Și mai este o chestie pe care am observat-o, din păcate, abia acum. Tu ai zis că ai reînnoit pachetul Love. Nu știu dacă se dă bonusul la reînnoire, pentru că probabil l-ai luat și prima dată, la abonare.

cred că am găsit singură răspuns legat de activarea bonusului în discuție. las aici un print screen, în cazul în care ar ajuta alți utilizatori

Salut,
Și eu am primit 200 euro la activarea Orange Love, dar când am fost să-i utilizez, stai că nu-s 200 de euro, ci doar 160 euro (câte 10 euro pentru fiecare an). Explicația consultantului - doar la reînnoirea unui abonament existent se acordau cei 200 de euro. Eu am făcut un abonament nou pentru fată - noroc că smartphone-ul dorit era la un preț mai mic de 160 de euro, deci am stat cătinel ...
Deci e bonusul, nu e bonusul ... A fost ok și așa ...
Succes !

In reclama asa da, ca pana la 200 Euro, ca se acorda 10 Euro pentru fiecare an de vechime. Eu nu am inteles explicatia consultantului, de ce sa se acorde 200 Euro la reinnoirea abonamentului, iar eu daca fac abonament nou primesc in functie de vechimea in retea??? https://www.orange.ro/love/client-orange/

E vorba de vechimea generală în rețea, adică de când ai alte abonamente. Dacă ești client nou ( adică nu ai mai avut abonamente până acum la Orange), ți se dau 6 luni gratuite la servicii fixe ( net și tv). Cel puțin așa era oferta când am luat eu pachetul. Am și fost întrebat ce aleg.

Eu știu că am negociat cei 200 de euro, nu până la 200 ci chiar 200 de euro. Am avut oferta din Shop și oferta de la relații clienți. Noroc că nu am avut nevoie de cei 200 de euro, chemam consultanta care mi-a făcut contractul și lămuream atunci ... Nu am avut nevoie, repet. De 160 euro am luat telefon, husă și baterie externă + reducere de 2 euro la abonamentul Orange Me 8...

Am rezolvat. Am solicitat ofertă de prelungire și am întrebat de bonus. S-a ocupat persoana cu care am discutat de alocarea bonus-ului (150 eur pentru 15 ani de vechime), pentru că întradevăr nu era alocat.
În continuare nu știu unde să vizualizez respectivul bonus în contul meu, dar sunt sigură că este :)

Mă bucur că s-a rezolvat! Am fost sigur de la început că au fost ceva încurcături! Bonusul nu se vede nicăieri, ci ți se dau reducerile la produse sau ce stabiliți împreună.
Felicitări!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!