Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cunoașteți vreun telefon pentru pasionații de jocuri în oferta Orange?

Telefon, performațe, specificații tehnice.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Tot Razer Phone 2 recomand si eu pt jocuri..In poze sunt specificatiile tehnice de la Orange.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Este vorba de Razer Phone 2.

Pentru fanii gaming-ului pe PC sau console, Razer este un nume care nu are nevoie de nici o prezentare. Toate accesoriile de gaming imaginabile sunt produse de această companie, care, iată, s-a hotărât să-și încerce puterile și cu gaming-ul pe mobil. De fapt, s-a hotărât să facă asta încă de anul trecut, când a lansat Razer Phone. Cu Razer Phone 2, performanța este ceva obișnuit.
https://www.orange.ro/help/articole/review-razer-phone-2-...

Tot Razer Phone 2 recomand si eu pt jocuri..In poze sunt specificatiile tehnice de la Orange.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Cred că performanțele actuale orice telefon high end după 2018 face față cu succes tuturor jocurilor. Personal n-am jucat niciodată un joc pe telefon deși sunt un gamer înrăit. Doar pe PC sau consola. Pentru divertisment pe telefon muzica cat cuprinde,în special Katy Perry,Inna și Shakira :)

Observ reactii pro gaming si la Samsung Galaxy Note9.
Galaxy Note9 ofera o performanta ridicata in timpul jocului, cu un procesor de ultima generatie, care reduce decalajul, un sistem de racire cu apa-carbon care ajuta la prevenirea supraincalzirii si un dispozitiv de reglare a performantei bazat pe AI, care garanteaza fluiditatea jocului.

Sunt telefoane cu dedicatie? :))
Va cred pe cuvant, poate voi sunteti pasionati de gaming si le cunoasteti mai bine. Eu am jucat doar NFS pe PC, mobilele le tin cu alt scop.

Nu, mă refeream la modelul amintit anterior. Dar sigur că cele care sunt vârf de gamă de la Samsung, Huawei, Lg, Sony, etc au procesoare puternice, memorie internă și tot ce mai este necesar.

Mai toate telefoanele care au procesor high-end, gen SD855, sunt capabile de gaming. Conteaza ce jocuri iti plac si ce consum de resurse au, asta legat de fenomenul de throttling ca sa mentina temperaturile sub control.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
79 / 100
puncte
Custom field 2

Oricare flagship. Faza cu gaming phone e aiureala. Doar pt ecranul ala la 120hz pt are sunt cateva jocuri doar, e inutil. Razer phone nu numa ca arata ca naiba, are si o camera mediocra.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!