anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cunoașteți vreun telefon pentru pasionații de jocuri în oferta Orange?

Razvan
#StarMember
Telefon, performațe, specificații tehnice.
1 Soluţie acceptată‚

Romeo_
Senior certificat
Tot Razer Phone 2 recomand si eu pt jocuri..In poze sunt specificatiile tehnice de la Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Este vorba de Razer Phone 2. Pentru fanii gaming-ului pe PC sau console, Razer este un nume care nu are nevoie de nici o prezentare. Toate accesoriile de gaming imaginabile sunt produse de această companie, care, iată, s-a hotărât să-și încerce puterile și cu gaming-ul pe mobil. De fapt, s-a hotărât să facă asta încă de anul trecut, când a lansat Razer Phone. Cu Razer Phone 2, performanța este ceva obișnuit. https://www.orange.ro/help/articole/review-razer-phone-2-un-telefon-pentru-pasionatii-de-jocuri

Romeo_
Senior certificat
Tot Razer Phone 2 recomand si eu pt jocuri..In poze sunt specificatiile tehnice de la Orange.

Ascary
Campion certificat
Cred că performanțele actuale orice telefon high end după 2018 face față cu succes tuturor jocurilor. Personal n-am jucat niciodată un joc pe telefon deși sunt un gamer înrăit. Doar pe PC sau consola. Pentru divertisment pe telefon muzica cat cuprinde,în special Katy Perry,Inna și Shakira 🙂

Miha_Z
#StarMember
Observ reactii pro gaming si la Samsung Galaxy Note9. Galaxy Note9 ofera o performanta ridicata in timpul jocului, cu un procesor de ultima generatie, care reduce decalajul, un sistem de racire cu apa-carbon care ajuta la prevenirea supraincalzirii si un dispozitiv de reglare a performantei bazat pe AI, care garanteaza fluiditatea jocului.

Vio73
#StarMember
Sunt mai multe telefoane care sunt capabile de gaming, dar acela este dedicat.

Miha_Z
#StarMember
Sunt telefoane cu dedicatie? :)) Va cred pe cuvant, poate voi sunteti pasionati de gaming si le cunoasteti mai bine. Eu am jucat doar NFS pe PC, mobilele le tin cu alt scop.

Vio73
#StarMember
Nu, mă refeream la modelul amintit anterior. Dar sigur că cele care sunt vârf de gamă de la Samsung, Huawei, Lg, Sony, etc au procesoare puternice, memorie internă și tot ce mai este necesar.

Miha_Z
#StarMember
Ati testat acest telefon? Se comporta conform specificatiilor indicate?

Laura_cio
Senior
Eu cunosc Huawei, Xiaomi, Lenovo.

Neaplicabil
Mai toate telefoanele care au procesor high-end, gen SD855, sunt capabile de gaming. Conteaza ce jocuri iti plac si ce consum de resurse au, asta legat de fenomenul de throttling ca sa mentina temperaturile sub control.

RstdWoo
Cunoscător
Oricare flagship. Faza cu gaming phone e aiureala. Doar pt ecranul ala la 120hz pt are sunt cateva jocuri doar, e inutil. Razer phone nu numa ca arata ca naiba, are si o camera mediocra.