Întrebare cu răspuns(uri)

Orange Money accepta transferuri din și către Revolut?

Transferuri bancare Orange Money

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ceea ce noua ni se pare ceva normal altora este posibil sa nu li pară. E vorba de bani și entități financiare unde normalitatea este ceva relativ. Cert este că unii utilizatori Orange Money au întâmpinat dificultăți la transferuri din Revolut către Orange Money. Eu am făcut popup către Revolut din Orange Money și n-am avut probleme nici la 10.000 de euro. Posibil sa fie cazuri singulare pe care Orange Money le va rezolva cumva, altfel...n-ar fi "normal" :)

Din păcate, da, au fost probleme în ultima vreme. Dar nu din vina mea. Am citit că unii utilizatori au întâmpinat dificultăți.

Salut Ascary!

Alimentarea contului revolut cu un card Orange Money este posibila, indiferent daca ai un card virtual sau unul fizic de la orange. Trebuie doar sa urmezi pasi din aplicatia revolut. Partea cea mai buna este ca Orange nu comisioneaza aceste alimentari ca alte banci CEC, GARANTI, UNICREDIT sau BT(carduri de credit). Spor la smart banking!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus