Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se intampla cu MMS-ul trimis daca destinatarul nu are un telefon compatibil cu el?

Pot trimite MMS catre oricine doresc si voi avea garantia ca va fi primit? Voi fi atentionata in cazul in care nu-l primeste?

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Activarea serviciului MMS este gratuită, însă pentru utilizarea acestuia ești tarifat.Dacă destinatarul mesajului tău nu are un telefon compatibil multimedia sau nu are activat serviciul MMS, el va primi un mesaj scris care îl va informa că a primit un mesaj multimedia de la tine și că îl poate accesa în contul lui unic, folosind numele utilizator și parola setate de el. Acest tip de mesaj multimedia este păstrat pe web timp de 30 de zile. După aceea, este șters automat.

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (4)

67%

4 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Era doar o curiozitate de a mea. Personal n-am mai folosit de multi ani. Si, DA, am auzit si utilizez aplicatiile amintite de tine. :)

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Eu, de exemplu, am un IPhone și fratele meu are tot un Iphone și ni se întâmpla de multe ori sa vorbim prin mesaje și sa ne trimitem direct acolo poze. Fiind același tip de telefon sunt compatibile și putem trimite format mms, însă am încercat sa trimit și către un alt tip de telefon și mi-a zis persoana respectiva ca nu a primit.
Imi este la îndemâna sa folosesc mms-ul dacă vorbesc cu acea persoana prin mesaje.
Poate se întâmpla sa nu am acces la internet atunci și este încă util, din punctul meu de vedere. Plus ca nu toată lumea are what’s app, Messenger sau alte astfel de aplicații.

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!