Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Unde pot găsi ultimele întrebări adăugate?

Vrei să ajuți alți membri prin a răspunde la ultimele întrebări adăugate în comunitate?

 

Le poți găsi foarte ușor astfel:

  • În pagina principală accesând tab-ul "Cele mai noi" - astfel vei vedea ultimele întrebări adăugate indiferent de categorie.
  • În paginile de categorie (Mobil, Internet și TV, etc.) accesând tab-ul "Cele mai noi" - astfel vei vedea ultimele întrebări adăugate în categoria respectivă.
  • În pagina de căutare, unde întrebările sunt ordonate de la cele mai noi la cele mai vechi.

 

Mulțumim și ne bazăm pe fiecare dintre voi că veți împărtăși din cunoștințele voastre și cu ceilalți membri!

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Răspunsuri

Pai ce facem Mihaela,tu pui întrebarea și tot tu răspunzi? :)
Pe mine m-a atenționat Daniela că am răspuns la propria-mi întrebare. Sper sa fii și tu admonestata :))) Any way,când am pagina comunității deschisă mie îmi apare în josul ei pentru câteva momente nouă întrebare pusă pe comunitate.

Se mai pot vedea si in clasament si activitate, pe activitate, deoarece acolo apare activitatea tuturor, implicit se vede si cand un membru posteaza o intrebare.. iar, daca apasam pe "mai mult" vedem ce intrebari au fost adaugate printre ultimele activitati..

@Jay si @Ascary foarte bine! Da, poți accesa întrebările noi și din zona de Clasament și Activitate, doar că este nevoie să cauți printre alte activități publicate acolo (like-uri, badge-uri primite, răspunsuri oferite).

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Și vom fi cu mult mai multi în viitor. Trebuie sa fim într-adevăr un pic mai conciși pentru că cel care caută un răspuns să-l găsească mai rapid.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!