Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce este un Orange Smart Shop?

Detalii despre aceste tipuri de magazine.

Un Smart Shop este un magazin digital cu deschidere către tehnologie și dispozitive de ultima generație, servicii de internet performante.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Orange smart shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care folosești tehnologia, fie că ești acasă sau la birou, te distrezi sau faci sport. Aici oferim clienților o experiență de cumpărare inedită și soluționare rapidă a tuturor cerințelor, întreaga comunicare comercială bazându-se exclusiv pe soluții digitale.

https://www.orange.ro/techabreak/despre-tech-a-break#smar...

Un magazin Orange unde se pot testa diferite dispozitive sau servicii? Chiar nu știu,întreb și eu :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Romania a fost prima tara in care Grupul Orange a lansat conceptul revolutionar de smart shop: un magazin in care digitalul este omniprezent si le ofera clientilor de servicii telecom o abordare mai personalizata si o experienta de cumparare inedita.
In noul Orange shop digitalul ia locul hartiei. Clientii primesc bon de ordine direct prin sms, pot urmari ofertele pe 18 ecrane interioare si pe un videowall, precum si pe telefoanele si tabletele expuse, iar contractele se semneaza in format electronic.
O alta noutate este masa digitala, la care cu ajutorul unui reprezentant de vanzari, clientii isi pot configura propriul abonament.
De asemenea exista un birou de operatiuni rapide, un Care Center pentru verificarea pe loc a terminalelor nefunctionale. Cat timp asteapta un reprezentant de vanzari disponibil, clientii se pot juca pe Playstation, pot urmari programele transmise prin Orange TV, pot testa cele mai noi accesorii disponibile la Orange, precum si o gama larga de telefoane si tablete.

Nice!!! Vreau și eu. Unde găsesc un magazin din ăsta?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Orange smart shop este un magazin mai mare, cu un numar mai mare de reprezentanti si este complet digital.. fara brosuri sau pliante.. Un magazin unde chiar si vizita ti-o poti programa folosind tehnologia, din contul tau Orange.. Scopul implementarii acestui tip de magazin fiind acela de a reduce cat mai mult timpul de solutionare a cerintelor, astfel ca pentru a realiza acest lucru un smart shop este impartit pe zone ce reflecta viata de zi cu zi, respectiv acasa, la birou, distractie/divertisment... In aceste magazine clientii persoane fizice isi pot configura propriul abonament la o masa digitala, iar clientii persoane juridice gasesc zone amenajate unde pot discuta solutii personalizate pentru afacerile lor, de asemenea, intr-un Orange Smart Shop, poti testa un numar foarte mare de accesorii.. Intr-un smart shop exista birou de operatiuni rapide si un Care Center pentru verificarea pe loc a dispozitivelor nefunctionale.. Un alt lucru nou este ca, te poti juca pe un playstation cat astepti sa poti vorbi cu un reprezentant..
https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/primu...
https://www.orange.ro/techabreak/evenimente/colonizarea-i...
https://www.orange.ro/shops/

Mulțumesc frumos :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu știam de existenta acestor magazine. Surprinzător, din lista pusa de tine @Jay vad ca sunt 6 locații în București, una chiar pe lângă jobul meu. O să-i fac o vizita de curiozitate.

Stiam de cel din Iasi, dar nu stiam ca asa e denumirea lui ;))) Multumesc, colegi, pentru explicatii si lista! O sa-i fac cat de curand o vizita pentru ca nu am mai fost de ceva vreme si e schimbat complet

Un Smart Shop este un magazin digital cu deschidere către tehnologie și dispozitive de ultima generație, servicii de internet performante.

Am fost astazi la Orange-ul din str Lascar Catargiu, in Orange shop, acolo nu e specificat ca exista Orange smart shop. In interior este ca in oricare centru orange shop, nu am sesizat sa existe vreun colt amenajat pe care sa scrie smart shop, si nici de afara nu e trecut pe undeva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!