Întrebare cu răspuns(uri)

Care este cauza pentru care internetul 4G de la stația de metrou Unirii, nu prea funcționează?

De o bucata de timp, în stația de la metrou Unirii, conexiunea de date mobile da eroare. O fi vreun echipament cu probleme?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Mulțumim tuturor pentru sesizare și detalii!

 

Cunoaștem aceasta situație si vă putem confirma că există deja în lucru montarea unui nou echipament 4G in stația de metrou Piața Unirii, care va fi funcțional în câteva luni.

 

Situația din prezent se datoreaza creșterii foarte mari a valorilor de trafic din zona respectivă care poate duce la o scădere a vitezei de trafic, deconectare, imposibilitate conectare etc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da... e buna si putina atmosfera in comunitate...
Revenind la intrebare ne dam degeaba noi cu presupusul, mai ales daca suntem din alte orase. Ar trebui sa ofere lamuriri tehnice administratorii comunitatii.

Mulțumim pentru subiectul propus!

 

Vă rog să reveniți cu mai multe detalii despre această situație, dacă aveți exemple concrete. De asemenea, vă rog să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția despre conexiunea 4G la metrou Piața Unirii.

La orice ora din zi și din saptamana, conexiunea de date nu merge, nu se încarcă nicio pagina, în teste de viteza da eroare, merge doar voce pe 4G. Cum pleacă trenul din stație spre Universitate sau Tineretului, încep sa se încarce paginile.

Cand asteapta toti metroul / Reteaua e incarcata / Sau echipamentul vechi / Se remediaza-n data / Bine ca ai sesizat / Si ai anuntat aici / Uite-a raspuns Daniela / Ca era chiar la servici ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus