Întrebare cu răspuns(uri)

Ce proiecte sustine in acest an Fundatia Orange?

In cei peste 6 ani de activitate, Fundatia Orange a investit peste 6.5 milioane de euro in proiecte de educatie digitala pentru persoane defavorizate si proiecte de sanatate, educatie, cultura in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz, in scopul integrarii lor social.
Anul acesta ce sustine Fundatia Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Fundația Orange se implică în comunitate prin realizarea unor proiecte de filantropie menite să aducă schimbări pozitive în viața persoanelor dezavantajate. Orange susține anul acesta 5 proiecte pentru persoanele vulnerabile, Digitaliada, etc.
Sursa:

https://www.fundatiaorange.ro/sustine-un-ong-2019-fundati...

Citind despre aceste proiecte am satisfactia ca banii pe care ii incarc merg si la persoanele care au cu adevarat nevoie.Bravo Orange!

Asa e, Romeo. Pana sa incep sa fac mai multe cercetari despre Orange nu stiam ca au o Fundatie. Felicitari pentru faptul ca nu se gandesc doar la profit si o cota parte o indreapta catre aceasta Fundatie. Consider ca ar trebui mai multa mediatizare si exemplul lor sa fie luat si de alte firme cu renume.

Chiar aseară am văzut un reportaj despre o Conferință susținută la Biblioteca Națională de această Fundație, prin care se scotea în evidență faptul că s-au reunit mai multe instituții, firme, ong-uri, etc, care să găsească soluții inovatoare pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități (parcă probleme auditive) și pentru a le integra pe aceste persoane în domenii precum educația, cultura, etc.
https://www.fundatiaorange.ro/prima-conferinta-nationala-...

Sunt multe proiecte, insa unul mi-a atras atentia live - Romania prinde aripi, in colaborare cu SOR- sper sa reuseasca sa monteze in cat mai multe zone astfel de panouri informative cu pasarelele din zona respectiva

Interesant si acest proiect pentru persoanele cu dizabilitati de vaz si auz. Bravo Orange ca pe langa profit, te gandesti sa faci si acte de caritate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus