Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciul Album MMS

Ce presupune serviciul Album MMS?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Albumul MMS este un spațiu virtual în care poți să păstrezi mesajele MMS și apoi le poți trimite către alții. Mai precis, poți trimite concomitent către 40 de persoane un album, pe e-mail sau telefon.

 

Albumul MMS este gratuit. Mesajele trimise din albumul tău MMS către adresele de e-mail sunt gratuite. Fiecare mesaj multimedia trimis din albumul tău MMS către un număr de telefon național va fi tarifat cu 0,14 euro (fără TVA).

Din Albumul tău MMS nu poți trimite mesaje multimedia către clienți al unei rețele de telefonie mobilă din străinătate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (17)

Da (10)

37%

10 membri au votat cu DA

17 membri au votat cu NU

37% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Albumul MMS este un spațiu în care îți poți păstra mesajele multimedia primite și le poți organiza cum vrei. În plus, de aici poți trimite prietenilor mesajele preferate pe e-mail sau telefon. Din albumul tău MMS, poți compune și trimite mesaje multimedia către telefoane compatibile sau nu cu acest serviciu, sau direct către adresele de e-mail ale prietenilor tăi. Poți trimite un mesaj multimedia din albumul tău MMS simultan către maximum 40 adrese de e-mail și numere de telefon.

În cazul în care un ai setări de mms configurate în telefon, mesajul multimedia ți se trimite pe serverul Orange, pe care îl poți viziualiza/descarca ulterior pe baza unui cod primit prin sms.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!