Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce inseamna acronimul ONT?

ONT este acronim de la O - optical; N - Network; T- terminal;
Acesta defineste echipamentul final, instalat la locatia clientului si este folosit pentru a furniza servicii prin retea de fibra optica.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Este acel aparat din casă până la care vine fibra optică și de unde se trag separat cablurile spre tv și spre alt ruter ( dacă mai dorești). De regulă, acesta oferă mai multe ieșiri și pentru internet prin lan și internet wi-fi.

Simply putea sa ne întrebe dacă știm diferență între un router și un ONT :) Vin și eu însă cu o întrebare în prelungirea celei anterioare: pot sa îmi pun acasă orice ONT vreau eu sau sunt obligat la cel oferit de Orange?

Da, este acel dispozitiv din imaginea postata.

Nu poti folosi orice ONT, ci numai cel oferit de furnizor, in cazul nostru Orange. :) Acesta e inregistrat si autorizat in sistem dupa datele unice de identificare.

Poti, in schimb, sa il setezi in modul bridge (adica devine un dispozitiv care nu mai e si router) si iti atasezi tu router propriu, mai puternic, daca vrei.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!