anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Customer Voice

Neaplicabil
Topic dedicat Orange Customer Voice - o modalitate de a imbunatati serviciile si produsele Orange, de a oferi sfaturi si de a fi recompensat.
https://www.orange.ro/customer-voice/
31 Răspunsuri 31

fabytm
Explorator
Inca o platforma Orange de care nu aveam habar! Multumesc, am sa studiez sa aflu mai multe si poate chiar sa si incerc.

Vio73
#StarMember
Completeaza sondajele si esti recompensat pentru feedbackul tau. https://www.orange.ro/customer-voice/ Eu am și participat de mai multe ori.

Miha_Z
#StarMember
Si eu sunt inscrisa la aceste sondaje de vreo 3 luni, dar n-am primit niciun sondaj spre completare. Ce-i drept de cand am facut contul, nici nu l-am mai accesat. :((

Razvan
#StarMember
Cu ce ai fost recompensat Vio?

Vio73
#StarMember
Nici nu mai știu. Parcă 0,30 sau 0,50 euro.

Miha_Z
#StarMember
M-ati facut curioasa si am accesat contul, dar tot nu sunt sondaje. :( PS: daca tine cont de oras, voi modifica si trece Bucuresti sau Pitesti :))

Diana
Cunoscător
Din noiembrie 2018 primesc sondaje dela Orange Customer Voice dar sunt rare , cam 1 pe luna , pe aprilie nu am primit ,trebuie sa la accesezi imediat pentru ca numarul participantilor e limitat si le-am completat de fiecare data primind 0.20 sau 0.30 euro , si da sunt din Pitesti

Jay
Campion certificat
Si eu mi-am facut cont acum câteva luni, însă am crezut ca vin automat invitațiile de participare.. n-am mai intrat in cont.. cu sau fara invitatie e foarte bine ca exista.. cum altfel sa stii ce trebuie îmbunătățit, daca nu-i întrebi pe cei direct implicați..

Vio73
#StarMember
Îmi pare bine Diana, și eu tot din Pitești sunt! Da, cred că 0,30 euro am primit și eu.

Diana
Cunoscător
Invitatiile la sondaje vin automat , probabil ca nu ai completat profilul corespunzator, a fost lucrul cel mai dificil , a durat mai mult de 30 min , cred ca am bifat peste 30 de puncte , la un moment dat era o intrebare despre ce fel de lapte praf dati copiilor , fara sa poti bifa ca nu ai copii asa de mici

Romeo_
Senior certificat
Cand vine vorba de sondaje hop si eu...alta chestie noua aflata aici.Multumesc colegi!

Miha_Z
#StarMember
Ti-e dor de sondaje Romeo... poate tu ai noroc cu Iasi-ul si reusesti sa completezi ceva. Vad ca-n preferinte e Pitesti :))

Miha_Z
#StarMember
Cred ca nici eu n-am completat profilul si de aceea nu primesc sondaje. O sa incerc si varianta asta.

Ascary
Campion certificat
Nici eu nu l-am completat. 😞