Întrebare fară răspuns

Orange Customer Voice - topic dedicat

Topic dedicat Orange Customer Voice - o modalitate de a imbunatati serviciile si produsele Orange, de a oferi sfaturi si de a fi recompensat.
https://www.orange.ro/customer-voice/

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Si eu sunt inscrisa la aceste sondaje de vreo 3 luni, dar n-am primit niciun sondaj spre completare. Ce-i drept de cand am facut contul, nici nu l-am mai accesat. :((

M-ati facut curioasa si am accesat contul, dar tot nu sunt sondaje. :(
PS: daca tine cont de oras, voi modifica si trece Bucuresti sau Pitesti :))

Din noiembrie 2018 primesc sondaje dela Orange Customer Voice dar sunt rare , cam 1 pe luna , pe aprilie nu am primit ,trebuie sa la accesezi imediat pentru ca numarul participantilor e limitat si le-am completat de fiecare data primind 0.20 sau 0.30 euro , si da sunt din Pitesti

Si eu mi-am facut cont acum câteva luni, însă am crezut ca vin automat invitațiile de participare.. n-am mai intrat in cont.. cu sau fara invitatie e foarte bine ca exista.. cum altfel sa stii ce trebuie îmbunătățit, daca nu-i întrebi pe cei direct implicați..

Invitatiile la sondaje vin automat , probabil ca nu ai completat profilul corespunzator, a fost lucrul cel mai dificil , a durat mai mult de 30 min , cred ca am bifat peste 30 de puncte , la un moment dat era o intrebare despre ce fel de lapte praf dati copiilor , fara sa poti bifa ca nu ai copii asa de mici

Multumim de informare. Gata, Ascary, hai sa completam profilul si sa ne apucam si de completat sondaje.
Vezi ca pana la urma nu orasul era problema. :))

Me 2.. si eram curioasa sa vad cum arata contul.. dar, nu mi-am mai amintit parola. Stiam ca am facut o captura, dar, nu mi-am amintit deloc pe care dintre telefoane, dezavantajul de a avea mai multe. Am bifat ca mi-am uitat parola, dar, n-am primit nimic pe mail pentru resetare.. Asta m-a ambitionat si aseara am cautat pe telefoane pana am gasit :)

Eu am abonament n-am prepay.. Cred ca toti am primit la început, cand ne-am completat profilul.. pentru sondaje nu se dau atatia gb :)

Din cate am citit pana cum, cei care au participat la astfel de sondaje au primit intre 0.2 si 0.3 de euro (adica 20 / 30 eurocenti) pentru fiecare chestionar completat.

Pe pagina dedicata ne este sepcificat faptul: "Când ai atins un total de minim 5 euro, vei putea să-ți retragi banii prin Orange Money sau PayPal"

In cazul Orange Money comisionul lunar este 0 dacă, în cursul lunii calendaristice anterioare, sunt întrunite în mod cumulativ următoarele condiții:

  • contul Orange Money a fost alimentat cu cel puțin 500 lei;
  • au fost efectuate cel puțin 2 tranzacții de plată cu cardul de debit la comercianți (POS/Internet).

În cazul în care oricare dintre cele 2 condiții menționate nu este îndeplinită, comisionul lunar de administrare aferent lunii calendaristice următoare va fi de 10 Lei.

Din spusele colegilor aceste chestionare sunt cam la 1 / luna sau chiar deloc. Daca luam in calcul varianta cu 1 chestionar / lunar x 0.2 euro / chestionar inseamna ca utilizatorul are nevoie de 5 luni pentru a acumula 1 euro si de 25 de luni !!!!! pentru a acumula cei 5 euro pentru a putea face retragerea.

Oare merita sa-ti bati capul?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
3
2550 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Completarea sondajelor este de distractie nu pentru bani si de acord cu Vio ,puteam avea alte beneficii ,gen la 5 sondaje alti 50GB bonus

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus