Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferte zonale speciale disponibile in magazine si caravana Orange

Discutii despre eventualele oferte zonale speciale disponibile, fie prin intermediul magazinelor partenere, fie caravanei Orange sau alte modalitati de achizitie.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Sincer nu stiam ca Orange face oferte preferentiale in functie de anumite zone. In zona Munteniei nu am auzit de astfel de oferte. Sunt persoane care stiu sau au folosit aceste oferte?

Există oferte zonale mai bune, acolo unde numărul de clienți este mai mic. De exemplu, în Oltenia și Muntenia predomină ( în general) Vodafone și Telekom, iar Orange mai vine cu oferte rurale bune la tv și net 4g, etc.

Da, exista anumite oferte speciale in functie de zona sau in rural vs urban.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Poți trage o fugă până la Galați într-un Orangeshop că sa le vezi și ne spui nouă .Nu cred că e prea depărtează,2-3 Km,nu? :) Mai repede ajungi acolo decât în Viziru 3.

Ai dreptate nu e distanta mare pana la Galati fata de zona unde locuiesc. Dar sincera sa fiu nu stiu ce as putea intreba. In ce constau aceste oferte??? Simple_dreams ai putea da mai multe detalii?

În zona București, mai mereu sunt oferte bune de portare, iar prin Dolj/Teleorman, la un moment dat erau oferte la prepay, EO de 3 euro/luna sau 1+1 gratis.

Orange, a avut dintotdeauna oferte speciale, la telefoane, pentru anumite zone. Probabil, acolo unde stau mai puțin bine la numărul de clienți, in încercarea de a-i atrage. Dacă mergeți intr-un magazin Orange, in căutarea unui telefon, citiți cu atenție etichetele. S-ar putea sa aveți surpriza sa găsiți un telefon cu mențiunea “preț special pentru orașul x”.

Am văzut zilele trecute la un magazin Store din Pitești o ofertă cu 50 gb, la 8 euro. Mi s-a părut interesantă, dar am deja prelungite toate abonamentele. Era afișată afară!

Vom închide acest topic, dar, dacă aveti alte informații/ detalii/ nelămuriri despre ofertele zonale, vă invităm să adaugați o întrebare nouă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!