Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Echipamente folosite pentru serviciile de internet fix, prin FTTH (GPON)

Propun ca acest topic sa fie dedicat echipamentelor terminale GPON folosite si instalate la clienti de catre Orange pentru serviciile de comunicatii electronice prin fibra optica.

Momentan, echipamentele disponibile in oferta actuala cuprind ONT-uri de la Huawei, model HG8247H si cel mai recent lansatul HG8247U. Acesta din urma aduce functionalitate wireless de mare viteza, pe 5GHz in standard AC.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

E mult mai bun cel nou decât cel vechi, care poate maxim 100/ 100 Mbps prin wi-fi și la care trebuie să atașeze un alt ruter pentru viteze wi-fi mai mari.

Ca si concluzie serviciile Orange merita, instalarea s-a facut de catre Telekom cu deviceurile Orange.
S-a instalat routerul HG8247U cu banda de 5Ghz.
Grila TV este cam mediocra. Aici mai au de imbunatatit pe partea asta.

Atâta timp cât routerul recunoaște hdd-ul sau alt dispozitiv de stocare datele de backup pot fi salvate pe acesta. Mai multe despre setările routerului poți citi aici https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100009117/5125f924/how-to-use-the-usb-function-of-a-huawei-ont-hg8240-hg8240t-hg8240w-hg8245-hg8247-hg8247h

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Intentia mea era sa salvez setarile routerului pt a putea face un restore in caz de nevoie.
Am aflat de la Orange-serviciul tehnic ca un reset al routerului va aduce toate setarile necesare conectarii acestuia.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!