Întrebare cu răspuns(uri)

Cum poți bloca un număr de telefon să nu mai primești apeluri de la el?

Voi știți cum se procedează? Mulțumesc!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (45)

83%

45 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Sunt 2 variante pentru a bloca un numar, agenda telefonului sau registrul de apeluri..
Poti intra in agenda telefonului sau pe tasta de apeluri, ca poate este ultimul numar care a sunat si nu mai este nevoie sa cauti, sau poate nu ai acel numar in agenda.. Apoi se intra pe detalii numar si, daca ai numarul salvat in telefon intri pe linia formata din 3 puncte dreapta sus si blocare, iar, daca umarul nu este salvat in telefon, apesi pe detalii numar si, in partea dreapta jos, apare blocare numar.. presupun ca difera putin si in functie de modelul telefonului..

Deschizi aplicația telefon,alegi numărul,click pe butonul "detalii" și apoi pe butonul "blocare număr". Gata :) pentru deblocare urmezi aceeași pași până îți apare butonul "deblocare".

Cred ca e putin diferit in functie de modelul de telefon.La iphone ai in dreapta nr de tel un “i”,se apasa pe”i”,si iti apare ca un fel de desfasurator a nr iar in josul paginii ai “blocati acest apelant”;click acolo si ai blocat nr.

Depinde de modelul de telefon, unele pot fi setate sa blocheze toate numerele de telefon automat care nu sunt in agenda telefonica sau poti bloca selectiv, fie anumite numere sau doar apelurile cu identitate ascunsa.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!