Întrebare cu răspuns(uri)

Pot folosi early upgrade impreuna cu buy back?

Daca sunt in ultimele 6 luni si doresc sa folosesc early upgrade la achizitia de telefon, pot beneficia si de oferta buy back?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, mergi într-un Orange Shop si beneficiezi de ambele oferte la pachet, sau mergi în Orange Shop, predai un telefon, iei voucherul și apoi comanzi online, ca să ai o reducere de pana la 200% a punctelor thank you în magazinul online. Dezavantajul este ca poți rămâne câteva zile fără aparat, pana sosește cel nou. Totul este foarte simplu la Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Poti folosi early upgrade si daca perioada ramasa este mult mai mare de 6 luni..
Daca ai un abonament mai vechi de 6 luni care nu a fost suspendat pentru neplata si daca au trecut 6 luni de la ultima achizitie prin programul early upgrade poti beneficia din nou de el.. La achizitia telefonului poti folosi punctele thank you pe care le ai si si, in acelasi timp, poti da si un telefon vechi la buy back..

Dacă te avantajează prima, atunci poate fi o soluție bună să le cumulezi și să beneficiezi de toate reducerile disponibile.

Multumesc de sfat Razvan, nu stiam ca merge si varianta propusa de tine, sa mi se dea voucher-ul si sa-l folosesc eu ulterior.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!