Întrebare cu răspuns(uri)

De câte ori sună telefonul înainte de a intra căsuța vocală?

Cred că majoritatea cunosc acest aspect.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Telefonul sună de 4x. Timpul de reacție al căsuței vocale poate fi marit/micșorat la 20/30 s prin apel la 200 sau din meniul selfcare *100#.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (13)

72%

13 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

72% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cred ca de 4 ori, daca nu ma insel.. Unul dintre primele lucruri pe care le-am facut, la orice abonament nou, a fost dezactivarea casutei.. mie, consider ca nu-mi foloseste..

Telefonul sună de 4x. Timpul de reacție al căsuței vocale poate fi marit/micșorat la 20/30 s prin apel la 200 sau din meniul selfcare *100#.

De 4 ori suna, apoi întra căsuța vocala. La începuturi aveam activata aceasta funcție dar la reclamațiile prietenilor am scos-o.

Suna de 4-5 pana intra casuta vocala, deoarece persoana apelata fie nu este sub aria de acoperire, fie se afla in alta conversatie.

@Miha Z Din cate stiu, daca abonatul nu se afla in aria de acoperire, nu mai suna ci intra direct casuta vocala in cazul in care aceasta este activa. Daca nu este activa, cel care apeleaza aude mesajul care anunta ca abonatul nu este momentan disponibil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!