Întrebare fară răspuns

Ce localități fără semnal cunoașteți la Orange?

De câte ori merg, prin stațiuni de munte prin Retezat, în localitatea Raușor (HD) , trebuie sa am mereu back-up la mine, deoarece Orange nu are semnal. Voi ce localități mai cunoașteți fără semnal de la ORO? În acest fel ajutam ORO sa acopere și acele zone.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 4

Cred ca sunt foarte putine.. probabil zonele de munte.. singurul loc, de care-mi amintesc sa fi ramas fara semnal a fost cand am fost la Baile Herculane, dar, n-as sti sa spun nume de localitati...

Nu este o localitate, ci o zona de tranzit (pentru tren). Este vorba despre Lunca Ilvei - Dealu Floreni (la limita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava). Stiu ca este vorba despre o zona mai dificila din punct de vedere al acoperirii, dar traseul este parcurs destul de incet de tren si cele ~20-30 minute fara semnal de la orice operator trec foarte greu.

O localitate fără semnal deloc și turistica nu cunosc. La părinți semnalul este slab, exista zone prin casa ori curte unde te afli în afara serviciului. Trebuie sa fi atent unde pui telefonul dacă vrei sa primești telefoane. De internet nu mai zic, toată lumea are o liniuta în zona cu semnal.

Eu am ramas fara semnal la Gura Siriului pe Intorsura Buzaului. Si de obicei zonele montane sunt cele cu semnal slab sau fara semnal.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!