Întrebare fară răspuns

Ce telefon mobil folositi in prezent? (marca + model)

Personal folosesc un Apple iPhone X Space Grey, dar saptamana aceasta telefonul meu principal este unul ceva mai vechi, un iPhone 5 deoarece X-ul este in service la Orange pentru ca FaceID nu mai functiona. :( Cu toate ca este ceva mai vechi, 5-ul inca se misca bine. Totusi, abia astept sa primesc inapoi X-ul cu FaceID functional!

Asadar, ce telefon folositi voi ca si telefon principal?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu folosesc Samsung Galaxy S8. Un telefon care mi-a plăcut foarte mult pentru că are un modem capabil, cameră foto bună,iar ceilalți parametri tehnici se încadrează în exigențele mele.

Huawei P20 pro, un telefon performant pe camera foto și foarte bun și stabil pe partea radio. Super mulțumit de el, achiziționat din magazinul online Orange.

De cativa ani buni numai Samsung, momentan A3 2017, pentru abonamentele personale, insa, sunt destul de multumita sa nu-mi doresc altceva.. pentru cel de serviciu folosesc J6

Și eu am mers în general pe Samsung în ultimii ani, dar am testat de curând P 30 pro de la Huawei și m-a impresionat. Chiar m-am gândit să trec la acest brand, dar după cum evoluează lucrurile, nu mai iau în calcul schimbarea.

Folosesc un Huawei Mate 10 Pro si un Moto G6.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Folosesct IPhone 7. Trecerea de la Android a fost cam greoaie dar acum m-am obișnuit și sunt foarte mulțumită de telefon. Îmi place ca bateria tine destul de mult.

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3058 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Huawei Mate 10 Pro

Danira
Danira

Danira

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Danira

Huawei P20 (nu Lite, nu PRO).
Este primul meu Huawei și până acum sunt foarte mulțumit de baterie, camera foto și viteză. Nu s-a blocat niciodată.

Huawei Mate 20 Lite achizitionat la momentul lansarii si fiind un best buy in acei bani la momentul respectiv + BlackBerry Classic (o bijuterie in advaratul sens al cuvantului) obtinut la retentie Orange la scurt timp dupa lansare cand a ajuns si in oferta Orange.

Cel mai probabil upgrade-ul firesc va fi tot pe Huawwei.

Folosesc de la momentul aparitiei, un samsung s8 de care sunt foarte multumita. E un telefon super bun si se pliaza perfect pe nevoile mele.

J5 2017, sunt mulțumit si de prețul de achiziție cât si de telefonul în sine.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!