anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pareri aveti despre telefoanele dual sim?

Miha_Z
#StarMember
Am observat o crestere a numarului de telefoane dual sim. Nu am incercat un astfel de mobil si m-ar interesa parerea celor care-l folosesc. Daca folosesc 2 cartele orange si sunt intr-o conversatie, pot primi apel pe al doilea numar?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Eu am 3 abonamente, in 3 rețele diferite, fiecare în telefonul său, deși sunt toate dual SIM. Uneori unul e pe post de tv și pe altul îl folosesc ca un calculator, pt net, mailuri, etc. Daca se descarcă unul, am backup. Într-un dual SIM, modelele pe care le dețin eu, nu pot folosi netul 4G al ambelor abonamente. Apoi, crește SAR-ul dacă ai doua cartele într-un telefon...ambele isi caută continuu rețeaua, deci cresc emisiile și scade mai repede bateria. Singurul avantaj al telefoanelor dual SIM e acela că nu mai pot fi codate in rețea. 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember
O părere bună, cu toate că nu am folosit prea mult așa ceva. Sunt ultimele modele de la Samsung sau Huawei destul de capabile!

Razvan
#StarMember
Telefonul dual sim te scapă de al doilea aparat fizic. În general, ele sunt dual sim stand-by, când raspunzi/ apelezi pe un număr, celalalt devine nefuncțional. Mai exista posibilitatea sa faci redirecționare între numere, când este inactiv, dar la Orange redirecționarea este cam scumpa, nu consuma din minutele incluse, doar la digi consuma din minutele incluse în abonament. Folosesc Orange și Telekom, acum P20 pro este dual 4G, majoritate sunt 4G/2G, sau 4G/2/3G, având posibilitatea de a schimba fanta din soft, nefiind necesar sa faci schimbul fizic de simuri.

Laura_cio
Senior
Sunt ok aceste telefoane. Ele sunt de trei feluri: -single standby: se pot instala doua cartele in telefon, însă numai una este activa. Se alege cea care sa fie folosită. -dual standby: se pot instala doua cartele, sunt active amândouă, însă in convorbire este activa doar cea de pe care se face convorbirea -dual procesor: cele doua cartele sunt active simultan chiar și in convorbire. Cele mai răspândite sunt cele dual standby.

Diana
Cunoscător
Utilizez de mai multi ani telefoane dual sim , am abonamentul Orange si un abonament Vodafone de serviciu ,ar fi greu cu doua telefoane , desi as putea vorbi la amandoua in acelasi timp , cartelele sunt redirectionate una pe alta , primesc bip in casca atunci cand am apel pe cealalta linie , vad cine ma cauta si comut convorbirea pe cel care primeaza , fara sa o intrerup pe cealalta si inca un avantaj , in cazul cand sunt apelata si nu am semnal pe unul dintre ele imi suna pe celalalt , am pus tonuri de apel diferite si tonuri personalizate pe persoane , dezavantaj grija fata de telefon este mai mare decat daca as avea doua, sa nu-l uit acasa ,ca nu ma pot descurca la job, am cam 30 de apeluri de serviciu in 8 ore .Multi dintre colegii mei care lucreaza pe teren utilizeaza dual sim din cauza semnalului slab sau absent Vofafone in multe puncte de lucru

Razvan
#StarMember
Dacă mergi mult prin tara, e recomandat sa ai 2 operatori după tine într-un telefon dual sim, ca să ai back-up la nevoie.

Ascary
Campion certificat
Unde nu are Orange semnal nu are nimeni,așa că inutil un al doilea operator in telefon

Miha_Z
#StarMember
Atunci Ascary, sa foloseasca dual sim pentru numerele Orange de serviciu si personal 😉

Razvan
#StarMember
Mai sunt zone albe de semnal Orange, în care merge doar telekom/vodafone/digi.

Ascary
Campion certificat
Acolo unde e alb e zăpadă 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Intodeauna am deținut doar Orange, în concluzie nu am nevoie de dual sim dar Huawei face telefoane dual sim și cum eu am aceasta marca de telefon pot spune ca nu ma deranjează deloc prezenta celuilalt sim gol. Dimpotrivă, poți pune microsim și uite asa ai mai multa memorie ptr poze, filme ori ce vrei tu.

Vio73
#StarMember
Sincer, nici eu nu am nevoie de dual sim, dar unele telefoane dual sim chiar sunt foarte bune.

Jay
Campion certificat
Cred ca sunt foarte bune daca iti place sa umbli cu cat mai putin bagaj.. Eu am folosit un astfel de telefon, cand am portat numarul de la vdf la digi, pentru ca nu aveam un telefon pentru Orange si mergea atat de bine, incat, desi telefonul era de la digi, Orange avea semnal mai bun... Am si acum 2 telefoane dual sim, dar, inca nu le folosesc, sau nu ma folsoesc de faptul ca sunt dual.. unul e la cutie si celalalat e folosit cu 1 singur sim.. insa, cred ca este bine sa ai asa ceva prin casa, daca se strica unul dintre cele pe care le folosesc nu mai trebuie sa-mi fac griji... pentru ca am rezerve 🙂

Vio73
#StarMember
Sincer, și eu am telefoane de rezervă. Telefoanele dual sim de top mi se par interesante. Am testat de curând Huawei P30 pro și acesta chiar este un dual sim care te lasă fără cuvinte.

Ascary
Campion certificat
Note9 este dual SIM însă în slotul doi am băgat un sd card.