anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Downgrade la abonament în timpul perioadei contractuale

TheSpecialist
Maestru
Se poate face downgrade la abonament în timpul perioadei contractuale?
Întreb pt ca eu mai am pe un număr cca 6 luni de contract și o domnișoară de la un Store mi-a propus reducerea abonamentului de la 26 la 19 euro, cu beneficiile aferente. Dat fiind faptul ca am mai avut experiente neplăcute în Store ( am primit o oferta care a fost infirmata ulterior în Shop și la Relații Clienți) as vrea și părerea voastră.
1 Soluţie acceptată‚

Ciucuras
Cunoscător certificat
Dacă perioada ta contractuala are mai puțin de 6 luni poți cu siguranță sa îți refaci abonamentul pe o suma mai mica. Eu am întâlnit aceasta problema. Am sunat la relații cu clienții pentru schimbare contract și mi-au spus ca nu pot micșora contractul dacă am mai mult de 6 luni din contractul actual, în schimb, dacă doresc mărirea sumei abonamentului nu e nicio problema îl pot schimba în orice perioada contractuala

Vizualizare soluţie în postul original

51 Răspunsuri 51

Razvan
#StarMember
Da, se poate face, dacă ești în ultimele 3/6 luni de contract :). În ultima vreme am observat ca sunt oferte bune locale în Orange Store.

Vio73
#StarMember
Nu se poate în perioada contractuală, cu excepția ultimelor 3 luni.

Razvan
#StarMember
Am obținut oferta bună la Orange Me 16, asemănătoare cu cea din Shop, deși mai aveam 2 luni perioada contractuala.

Vio73
#StarMember
Da, în ultimele luni merge, dar nu mai înainte. Sigur, e valabil în general.

Miha_Z
#StarMember
Eu consider ca merge prin programul Early Upgrade. Dupa achitarea valorii serviciului Early Upgrade, adica nr de luni ramase din abonamentul vechi la care se adauga o reducere de 60%, poti beneficia de un abonament mai mic si achizitie de telefon. Perioada contractuala anterioara se anuleaza, iar contractul tau se reinnoieste cu 12 sau 24 de luni din momentul respectiv.

Vio73
#StarMember
Da, la Early Upgrade nu m-am gândit.

TheSpecialist
Maestru
@Miha Z nu mi-a spus nimic de Early Upgrade sau cum ca as avea ceva de achitat, și am întrebat ca eram suspicios, pur și simplu îmi putea scădea valoarea abonamentului cu o oferta foarte generoasa la internet și posibilitatea de a cumpăra orice telefon în date cu avans 0.

Miha_Z
#StarMember
The Special List alta varianta nu vad sa fie si e posibil sa patesti ca data trecuta. Recomandarea mea este sa iei legatura cu un operator Orange sau sa mergi in Orange Shop, in parteneri Orange nu prea am incredere. In goana dupa contracte, pierd din vedere anumite aspecte.

Vio73
#StarMember
Nu cred să fie probleme, mai ales dacă ți s-a dat și un contract/ anexă la contract.

Miha_Z
#StarMember
Vio73, el este patit tot cu un contract semnat. Eu asa inteleg din detaliile oferite. De aceea i-am recomandat sa fie prudent si sa nu se lase iar "pacalit" de angajatii parteneri Orange.

Vio73
#StarMember
Trebuie discutat atunci într-un Shop.

TheSpecialist
Maestru
Miha ai dreptate, trebuie confirmata povestea în Shop sau telefonic. Contract nu mi s-a dat dar am întrebat toate detaliile posibile, și am rămas oarecum surprins de oferta.

Miha_Z
#StarMember
Ma refeream la contract data trecuta cand ai avut incidentul relatat.

Ascary
Campion certificat
Obținerea unui abonament cu valoare mai mică decât cel precedent în perioada contractuala se poate face doar prin Early Upgrade.