Întrebare cu răspuns(uri)

Downgrade la abonament în timpul perioadei contractuale

Se poate face downgrade la abonament în timpul perioadei contractuale?
Întreb pt ca eu mai am pe un număr cca 6 luni de contract și o domnișoară de la un Store mi-a propus reducerea abonamentului de la 26 la 19 euro, cu beneficiile aferente. Dat fiind faptul ca am mai avut experiente neplăcute în Store ( am primit o oferta care a fost infirmata ulterior în Shop și la Relații Clienți) as vrea și părerea voastră.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Dacă perioada ta contractuala are mai puțin de 6 luni poți cu siguranță sa îți refaci abonamentul pe o suma mai mica. Eu am întâlnit aceasta problema. Am sunat la relații cu clienții pentru schimbare contract și mi-au spus ca nu pot micșora contractul dacă am mai mult de 6 luni din contractul actual, în schimb, dacă doresc mărirea sumei abonamentului nu e nicio problema îl pot schimba în orice perioada contractuala

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (9)

90%

9 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

90% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 4

Sincer, și eu mi-am pus semne de întrebare, mai ales că sunt unul care știu destule și nu pot fi păcălit prea ușor. Am pus mâna pe telefon și am sunat la 300 am mai întrebat pe cineva, am anexă la contract. Totul e în regulă.

Interesant sa citești experiențele altora. Te pui in tema pentru situații viitoare care pot apărea. Nu știam despre astfel de lucruri cu negocieri de contracte înainte de expirarea perioadei contractuale.
E bine de știut pentru viitor.

E bine de stiut pentru viitor. Mi-ar fi fost de ajutor cand aveam abonamente de 31Euro, ca le-as fi redus si eu asa. Acum la un abonament de 5Euro ce sa mai reduc? Doar pe cel de 13 E, dar sa mai treaca timpul ca e prelungit din martie.

Cine stie... Cert e ca si eu am ani buni de vechime si am avut cativa ani si 6 abonamente cu valori maricele, dar de oferta asta la nici unu n-am beneficiat. :(

Nu am incercat sa-mi reduc abonamentul inca, dar daca nu gasesc vreo oferta buna cu telefon, probabil ca il voi reduce!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4385 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Personal eu sunt mai comod si practic abonamentul pe mine personal ma avantajeaza si as vrea in viitorul apropiat sa imi schimb telefonul. Daca nu reusesc, as vrea sa reduc pretul abonamentului la minimul posibil, iar achizitionarea telefonului sa o fac la liber.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4385 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Eu stiam ca, pana nu expira perioada minima contractuala, se poate modifica abonamentul doar daca valoarea se pastreaza sau creste, nu daca valoarea scade..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Sincer nu am incercat, dar voi astepta pana in ultima luna contractuala, iar atunci voi verifica daca se poate face acea modificare in cazul in care nu gasesc ceva care sa-mi trezeasca interesul!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4385 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!