anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti despre telefoanele Oppo?

Vrajitoarea
Cunoscător
Salut 🙂
Ce stiti sau ce parere aveti de telefoanele Oppo? Le-ati vazut/ testat sau detineti un astfel de telefon?
Recunosc ca eu nu am auzit de acestea pana acum, cand le-am vazut in reclame la Roland Garros, unde sunt sponsori premium si cautand mai multe informatii, am vazut ca exista si in oferta Orange.
21 Răspunsuri 21

Ascary
Campion certificat
Rușine mie,nu știu nimic despre aceste terminale,nici nu le-am văzut că sa nu mai zic de testat. Să vedem ce spun colegii cărora le-a picat in mana aceste telefoane.

Vrajitoarea
Cunoscător
Nici eu nu am auzit, ieri cand a jucat Halep le-am vazut prima data 🙂 Si se pare ca doar in Franta sunt disponibile in oferta Orange, nu si la noi, pe pagina am gasit multe articole despre ele si am avut impresia ca sunt si in oferta

Miha_Z
#StarMember
Sunt noi si pentru mine. Tot ieri le-am remarcat si eu cand vizionam meciul lui Halep.

Razvan
#StarMember
Sunt produse de către HTC, deși în tara noastră ponderea acestor terminale este scăzută, mulți le cumpăra pentru performanta, camera foto/video, spațiu de stocare generos si android stock. Din păcate telefoanele nu sunt compatibile cu serviciile Volte/Vo-wifi în România.

Vio73
#StarMember
Oppo este o companie furnizoare de tehnologie si servicii la nivel global. Ofera cele mai recente si rafinate dispozitive electronice in peste 20 de tari si regiuni, inclusiv Statele Unite, China, Australia, tari din Europa, Asia de Sud-Est, Asia de Sud, Orientul Mijlociu si Africa. Oppo este aici pentru cei care asteapta mai mult de la smartphone-ul lor decat o simpla convorbire. Acesta este motivul pentru dedicarea si efortul depus pentru a aduce utilizatorilor cele mai bune smartphone-uri. Sursa: https://www.quickmobile.ro/brand/oppo Preț și disponibilitate pe piața din România la unele modele: https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/pret-si-disponibilitate-oppo-reno-in-romania

Ciucuras
Cunoscător certificat
Nu am auzit de ele pana în acest moment, asa aiurita sunt ca deși am văzut meciul lui Halep nu am sesizat. Din câte spune @Vio sunt făcute sa fie folositoare în business mai mult. Probabil vor face în asa fel încât sa fie aduse și în România.

Alex_G_
Cunoscător
Nici eu nu am auzit de aceste telefoane și nici nu am apucat sa văd meciul :( M-ai făcut curioasa, voi caută si eu mai multe. Sunt curioasa cum arată. Despre performanțele lor am aflat acum din răspunsurile celorlalți membri.

Laura_cio
Senior
Sunt niște telefoane performante și cu prețuri mari, cam cât IPhone-ul.

Vio73
#StarMember
Ce este bun, de regulă este și scump. Ieftin și bun, nu există.

Alex_G_
Cunoscător
L-am studiat și eu intre timp, este frumos, arată bine ca design, este performant și la preț cam cât un IPhone.

Vio73
#StarMember
Foarte bune, dar scumpe.

Razvan
#StarMember
Vă recomand să nu cumpărați de la Quick mobile, că vă anulează garanția.

Vio73
#StarMember
A, nu era vorba de un magazin, ci acolo găsisem o descriere.

Jay
Campion certificat
Este prima data cand aud aceasta denumire.. Daca este o firma depsre care n-am auzit si, telefoanele sunt si scumpe, pentru mine asta inseamna minus..