Întrebare fară răspuns

Ce parere aveti despre telefoanele Oppo?

Salut :)
Ce stiti sau ce parere aveti de telefoanele Oppo? Le-ati vazut/ testat sau detineti un astfel de telefon?
Recunosc ca eu nu am auzit de acestea pana acum, cand le-am vazut in reclame la Roland Garros, unde sunt sponsori premium si cautand mai multe informatii, am vazut ca exista si in oferta Orange.

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3189 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Rușine mie,nu știu nimic despre aceste terminale,nici nu le-am văzut că sa nu mai zic de testat. Să vedem ce spun colegii cărora le-a picat in mana aceste telefoane.

Nici eu nu am auzit, ieri cand a jucat Halep le-am vazut prima data :)
Si se pare ca doar in Franta sunt disponibile in oferta Orange, nu si la noi, pe pagina am gasit multe articole despre ele si am avut impresia ca sunt si in oferta

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3189 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Sunt produse de către HTC, deși în tara noastră ponderea acestor terminale este scăzută, mulți le cumpăra pentru performanta, camera foto/video, spațiu de stocare generos si android stock. Din păcate telefoanele nu sunt compatibile cu serviciile Volte/Vo-wifi în România.

Oppo este o companie furnizoare de tehnologie si servicii la nivel global. Ofera cele mai recente si rafinate dispozitive electronice in peste 20 de tari si regiuni, inclusiv Statele Unite, China, Australia, tari din Europa, Asia de Sud-Est, Asia de Sud, Orientul Mijlociu si Africa. Oppo este aici pentru cei care asteapta mai mult de la smartphone-ul lor decat o simpla convorbire. Acesta este motivul pentru dedicarea si efortul depus pentru a aduce utilizatorilor cele mai bune smartphone-uri.
Sursa:
https://www.quickmobile.ro/brand/oppo

Preț și disponibilitate pe piața din România la unele modele:
https://www.mobilissimo.ro/articole-telefoane/pret-si-dis...

Nu am auzit de ele pana în acest moment, asa aiurita sunt ca deși am văzut meciul lui Halep nu am sesizat. Din câte spune @Vio sunt făcute sa fie folositoare în business mai mult. Probabil vor face în asa fel încât sa fie aduse și în România.

Nici eu nu am auzit de aceste telefoane și nici nu am apucat sa văd meciul :(
M-ai făcut curioasa, voi caută si eu mai multe. Sunt curioasa cum arată.
Despre performanțele lor am aflat acum din răspunsurile celorlalți membri.

Sunt niște telefoane performante și cu prețuri mari, cam cât IPhone-ul.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Este prima data cand aud aceasta denumire.. Daca este o firma depsre care n-am auzit si, telefoanele sunt si scumpe, pentru mine asta inseamna minus..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!