Întrebare cu răspuns(uri)

De ce ai cumpăra Samsung S10, când ai S8/S9?

Dacă deja deții un telefon inteligent de la Samsung, Galaxy S8/S9, totuși ar merita sa trec la noul Samsung Galaxy S10? Ce beneficii și îmbunătățiri aduce noul telefon?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Orice fan își dorește întotdeauna ultimul model. Are rezoluție mai bună a ecranului, modem radio mai performant ( deci viteze mai bune la net), face poze mai de calitate, design deosebit, etc. Unele dintre suportă chiar 5g, tehnologie încă în așteptare la noi. Deci ar fi o multitudine de aspecte care stau la bază în alegerea ultimului gadget de la Samsung. Sigur, și prețul este unul pe măsură!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (7)

Da (8)

53%

8 membri au votat cu DA

7 membri au votat cu NU

53% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Un ecran mai mare nu este unul neapărat și mai bun. S8 indiferent de model este încă un telefon de top.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu am S8 cum am mai spus. Am avut cateva zile pe mana un s10 si sincer dimensiunea telefonului per total era aproape identic, in schimb ecranul sesizabil mai mare. Daca as fi avut s8+ probabil m-as fi gandit la s10+!

Depinde acum ți se așează și telefonul in mana. Unul mare este posibil sa fie incomod de butonat sau sa nu ajungi la taste atunci când îl utilizezi cu o singura mana.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!