Întrebare cu răspuns(uri)

Ce părere aveți despre telefoanele recondiționate de la Orange?

Mi se par o alternativă serioasă. Voi ce spuneți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pot reprezenta o alternativă serioasă pentru cei care-și doresc un smartphone de calitate, dar nu-și permit unul nou, sigilat. Telefoanele reconditionate sunt verificate de tehnicienii Orange și se oferă și garanție la ele: https://www.orange.ro/reconditionate/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (16)

84%

16 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

84% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Pot reprezenta o alternativă serioasă pentru cei care-și doresc un smartphone de calitate, dar nu-și permit unul nou, sigilat. Telefoanele reconditionate sunt verificate de tehnicienii Orange și se oferă și garanție la ele: https://www.orange.ro/reconditionate/

Cred ca este un mod de a-ti cumpara mai ieftin un telefon pe care poate ti-l doresti de mult timp.. N-as spune nu, daca as fi in aceasta situatie, daca diferenta de pret merita si primesc si garantie..

As cumpara un astfel de telefon daca n-ar avea uzuri si pretul ar fi mai mic decat daca l-as lua SH de pe diverse site-uri de anunturi.
Un atu in plus ar fi daca mi-ar oferi si pentru acest tip de telefon extragarantie, ca asa as avea mai multa incredere in produsul oferit.

Din spusele unor prieteni ce au achiziționat astfel de telefoane,la un preț bun,consider că este o afacere ok. Tine un pic și de noroc,dar în general astfel de telefoane sunt foarte bine testate înainte de a fi puse în vânzare.

Nu am achizitionat un astfel de telefon pana acum pt ca le prefer noi(multi ani am folosit doar sh).Sincer ma cam indoiesc de calitatea lor dar daca au garantie marita cred ca as incerca macar de curiozitate.

mmmmm,nu stiu,nu prea m-as baga,altceva este la sh,l-a vandut careva de vechi,sau pentru ca are nevoie de bani si sunt foarte accesiblile ca pret.
macar te bagi de buna voie,cu ce te incanta garantia daca vei merge cu el in service de cateva ori pe an?
sau daca moare exact cand se termina garantia?
pentru ca in sh...sunt mai ieftine,mult mai ieftine,macar nu te enervezi in caz ca pica.
unul reconditionat...chiar nu stiu.
si sa fim seriosi,pentru abonati,vad ca sunt o multime de oferte,deci...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Eu cred că e mai mult o loterie la care unii pot câștiga un preț mai bun...am cumpărat un Apple iPhone 12 256 GB la fidelitate și recondiționat pe care nu am putut să îl ridic de la curier in timp util și astfel a fost returnat.
Când m-am întors acasă am refăcut comanda și am obținut un preț mai mic cu vreo 900 lei față de prima oară.

Telefonul primit îl utilizează soția , a venit in alta cutie decât cea originala , telefonul impecabil , 2 cabluri de date și un încărcător de 25w .
Nu am auzit sa îi facă probleme

Am mai pățit la fel cu un Huawei p20 pe care îl cumpărasem tot pentru soție și între timp aflasem că nu îi place...am returnat produsul și la câteva zile am putut sa cumpăr un p30 pro la aceiași bani...la ținut impecabil de vreo 2 și până acum când are iPhone..

Mi-am luat si eu un iPhone XR reconditionat de la Orange.
Pretul a fost foarte bun, telefonul la fel, aspect si functionaltate foarte buna.
Acum fiind un second nu ma asteptam sa fie perfect dar m-am uitat prin log-uri si am vazut ca bateria are 589 de cicluri de incarcari. Adica minim 2 ani de incarcari zilnice, daca bine interpretez eu ce inseamna un ciclu de incarcare.

#delfinas , nu îți spun că am făcut precomanda de Samsung S3 flip și l-am luat la super preț...mult mai mic decât pe Samsung.r sau eMag...mult .mult mai mic...numai că nu îl folosesc că nu e dual SIM..am crezut că pot pune un Nr vechi pe esim dar nu se poate...îl țin de bibelou

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!