Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce înseamnă Smart tv?

Care este deosebirea dintre un TV Classic și unul inteligent?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Smart TV (televizor inteligent) denumit și TV conectat sau TV hibrid, este un televizor LED ce integrează funcțiile clasice ale unui televizor cu funcție de conectare de la internet Web 2.0 în sus.

În Smart TV sunt incorporate dispozitive precum media playere digitale, blu-ray, console pentru jocuri video și alte dispozitive interactive care utilizează ieșirile pentru ecran ale televizorului. În plus, SmartTV-urile permit vizionarea unui conținut multimedia de pe memory stick-uri USB sau HDD-uri externe și conectarea prin Wi-Fi sau bluetooth cu alte dispozitive precum smartphone, aparat foto sau video, tabletă, laptop sau PC. Smart-tv este o soluție extrem de practică în casă. Unele dintre ele au și android, prin intermediul acestuia putându-se vizualiza (instala) diverse aplicații, ca și pe smartfon.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Este bun un Smart tv in casa, intr-adevăr. Mie imi place mult sa ascult muzica și prefer sa fac asta pe YouTube, iar Smart tv-ul este esențial pentru mine in acest proces.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!