anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce beneficii am incluse in abonament?

Jay
Campion certificat
Salut! Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum aflu ce beneficii am active pe abonamente? Pentru ca, atat la momentul portarii, cat si la momentul prelungirii abonamentelor vechi, n-am fost atenta la partea aceasta, daca am obtinut ce ma interesa mai mult 🙂 si, n-am retinut acest aspect.. Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
In contul tau My Orange poți vedea toate beneficiile numărului tau cat și toate opțiunile active. Acceseaza sectiunea abonamente și opțiuni.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Ascary
Campion certificat
In contul tau My Orange poți vedea toate beneficiile numărului tau cat și toate opțiunile active. Acceseaza sectiunea abonamente și opțiuni.

Alex_G_
Cunoscător
In cazul in care nu ai acces la contul My orange exista posibilitatea de a Suna de pe abonamentul tău la 415, serviciul Cronos, și poți afla oricând informații despre: Numărul minutelor, SMS-urilor și MMS-urilor naționale sau în rețea disponibile, din totalul celor incluse în abonament sau opțiune Minutele în roaming și cele internaționale incluse în abonament sau opțiunile active Traficul de internet rămas disponibil, inclus în abonament sau opțiune Costul suplimentar (valoare exprimată în euro, fără TVA)

Miha_Z
#StarMember
Pentru mine cel mai rapid mod este de a suna la Cronos 415.

Vio73
#StarMember
Poți vedea beneficiile atât pe contractul pe care-l semnezi, apoi în My Orange, la cronos (415 sau *115#), etc. Deci sunt posibilități multiple.

Razvan
#StarMember
În My Orange la secțiunea tarife și opțiuni: abonamentele mele, unde poți vedea opțiunile incluse în abonament, perioada contractuala și posibilitatea de a migra la un alt abonament. De asemenea, tot în My Orange, poți vedea consumul resurselor prin Cronos.

Jay
Campion certificat
Ce conține abonamentul ca si resurse stiu si, pentru a vedea din cand in cand ce mi-a rămas, sa stiu ce am de facut pentru a nu avea cost suplimentar, eu sun la *115# :)... Intrebarea mea era cum aflu beneficiile, nu resursele... Mulțumesc!

Miha_Z
#StarMember
Poti vedea beneficiile incluse in abonament in My Orange sectiunea Beneficii. Acolo vezi valoarea punctelor tale, poti activa beneficiul de internet raportat la anii petrecuti in retea, poti vota un beneficiu de care sa beneficiezi 3 luni si beneficiile oferite de zilele onomastice si nastere.

Vio73
#StarMember
Atunci e clar că doar în My Orange! Scuze, dar n-am înțeles exact despre ce era vorba.

Miha_Z
#StarMember
O parte din noi n-au citit cu atentie mesajul intrebarii si au fost atenti la dezbaterile de la raspunsuri. :))

DanielaH
Moderator
Acest subiect a mai fost dezbatut aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1980635-alegere-beneficii-disponibile-3-luni-my-orange. O sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre beneficii acolo. Multumim!