Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Pot edita întrebarea postata?

Se poate edita întrebarea? Sa zicem ca din cauza autocorectului anumite cuvinte scrise iau o alta forma și observi după ce postezi întrebarea.

Salut tuturor! Întrebarea poate fi editată până în momentul în care primești primul răspuns. Apoi opțiunea este dezactivată automat ca să nu existe posibilitatea să fie schimbat sensul întrebării și astfel răspunsurile oferite să nu mai fie relevante.
Știm că sunt situații în care vreți doar să editați niște litere, iar în acest caz, dacă este ceva urgent și necesar, puteți raporta întrebarea și ne spuneți despre ce este vorba ca să ne ocupăm noi de modificări :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Pff! Mulțumesc pentru răspuns. Am observat de curând ca in momentul in care am scris niște întrebări, autocorectul și-a cam făcut de cap și “a corectat gresit”.

Din ce am observat, nu se poate.. Singura solutie este sa vorbesti cu moderatorii.. Si eu am vrut sa editez intrebarea despre schimbare numar, sa adaug cumva titlul si in continut..

Am înțeles. Mulțumesc mult! Deci se pare ca o putem edita pana când primul răspuns, însă imi place ca aici oamenii sunt foarte implicați și raspund foarte repede, iar eu observ mai târziu greșelile :(
Va trebuie sa verific mai mult înainte sa postez, însă de multe ori nici nu imi dau seama când intra autocorectul și face el ce vrea pe aici :))

Mie nu mi se pare in regula s-o poti edita dupa ce ai primit raspunsuri, s-ar putea sa nu se mai potriveasca raspunsurile cu intrebarea..

In momentul in care se va putea edita si mult mai tarziu, indiferent ce anume vrei sa editezi, parerea mea este ca fiecare va face ce va crede, pentru ca va avea aceasta libertate si vor aparea ciudatenii.. este mai sigur asa, sa existe o limita si, fiecare ar trebui sa fie mai atent, inainte de "bun de postat" :)

Nu m-am gândit o clipa la schimbarea Conținutului întrebării, ci doar la corectarea greșelilor care mai apar din neatenție când autocorectul intervine gresit și tu nu te-ai aștepta la asta.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!