Întrebare cu răspuns(uri)

Imi pot “lua like-ul înapoi”?

Dacă dai un like din greșeala la un răspuns exista posibilitatea sa îl retragi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

NU, nu iti poti lua like-ul inapoi.
Daca tot dai like-ul pentru un raspuns bun, comic sau pentru ca pur si simplu iti place/ ai suflet bun sau chiar din greseala (asa a vrut destinul), lasa sa se bucure omu’, sa simta ca a primit o inimioara pentru contributia lui in comunitate ;)))

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (12)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

12 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu. Daca ai dat like, nu-l mai poti lua inapoi. Asa ca daca vrei sa apesi pe ♡ gandeste-te de 2 ori inainte. :))
Eu oricum sunt darnica si dau ♡ din toata inima la majoritatea membrilor comunitatii. Daca s-ar taxa poate as fi mai zgarcita. :)))

În general dau la toți, deoarece consider ca fiecare dintre noi aduce o contributie/un plus de informație în cadrul comunității.

Ai perfecta dreptate, Răzvan.
Eu aveam in minte următoarea situație: sa spunem ca o persoane adresează o întrebare in care ti se solicita părerea personală și citești și tu răspunsurile celorlalți sa vezi dacă se repeta ceea ce vrei sa spui sau nu și din greșeala dai like unui răspuns cu care poate nu rezonezi, fiind vorba de o părere personală și nu despre niște date concrete.

Cred ca intrebarea este pentru cazuri speciale.. de exemplu ti-a placut un raspuns si posesorul il editeaza la o forma cu care nu mai esti de acord..

Alex G oricum like-urile nu se pot vedea de la cine le-ai primit. Asa ca si daca nu rezonezi cu un raspuns, nu ai ce face daca ai dat like-ul, dar macar esti impacata cu ideea ca nimeni nu vede ce ai facut.

Darurile nu se iau înapoi niciodată :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!