Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se intampla daca din greseala apas pe "Sterge profilul"?

Daca in loc sa apas pe "vezi profilul tau public" apas pe "sterge profil" mi se sterge contul si pot pierde punctele?

Salut tuturor! Puteți să stați liniștiți deoarece nu este un proces simplu și nu puteți șterge din greșeală :)

 

În momentul în care apăsați pe "Șterge profilul" o sa fiți redirecționați către pagina de logare pentru a confirma acțiunea prin introducerea datelor, apoi aveți un mesaj în care vă întrebăm dacă doriți ștergerea contului și puteți confirma sau puteți anula.

 

Dacă totuși vă doriți ștergerea contului atunci toate datele vor fi pierdute, iar conținutul pe care l-ați creat în comunitate rămâne, dar autorul va fi anonim. Dacă totuși reveniți după ștergere o să fiți un membru nou al comunității.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna întrebare. Chiar nu ma gândisem la varianta asta.
Dar cred ca putem contacta un administrator și sa spunem ca a fost o greșeala și sa ni-l poată reactiva, fără a pierde punctele acumulate.

Chiar ca buna intrebarea :D... o vrea cineva sa incerce?!..
Lasand gluma deoparte, eu cred ca ar trebui sa te intrebe daca esti sigur, inainte de a-l sterge..

Dacă ștergi profilul, logic ar fi sa pierzi toate punctele și apoi sa faci alt cont, însă ținand cont ca te loghezi cu datele din my Orange, exista o posibilitate mica sa îți transfere toate datele din contul reținut anterior.

In momentul in care apesi pe stergere profil, pierzi punctajul dar nu si activitatea de aici, ramane mostenire :). Mi se pare normal insa sa primesti o notificare pe mail de confirmare stergere profil si apoi sa se stearga, nu asa instant. De incercat nu incerc ca sa realizam si cum se face :))

@Alex G., nu stiu sigur, dar mi s-ar parea normal ca daca nu mai ai profil sa nu mai ai punctele, insa activitatea ta sa ramana pentru ca raspunsurile tale ori intrebarile sa ajute membrii comunitatii si viitorii membri ai comunitatii.

Am înțeles. Activitatea și mie mi se pare normal sa rămână chiar dacă tu ștergi sau dezactivezi contul din diverse motive.

Ma gandeam ca poate este ca la alte aplicații când vrei sa ștergi profilul cumva se dezactivează pentru o perioada, iar atunci când reiei activitatea lucrurile sunt ca înainte.

Sincer mie nu mi s-ar parea corect ca prin stergere sa pierzi punctele si activitatea. Poate fi facuta operatiunea fie din greseala sau daca a fost cu intentie si se razgandeste ulterior sa porneasca de unde a ramas.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!