Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Asigurare telefon

Se poate încheia asigurare la telefon pentru cele cumparate la liber?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Nu merge. Trebuie să detii un abonament Orange, deoarece asigurarea este o optiune care se poate factura numai impreuna cu un abonament.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu merge. Trebuie să detii un abonament Orange, deoarece asigurarea este o optiune care se poate factura numai impreuna cu un abonament.

Daca te referi la telefoanele achizitionate la liber de la Orange nu poti face asigurare. Daca vrei sa cumperi din alta parte si magazinul are conventie cu o firma de asigurari, vei reusi sa inchei si o astfel de polita. De exemplu in Carrefour poti lua la liber telefon si-l poti asigura pe loc facand o extragarantie pentru inca un an de zile, calculata la valoarea mobilului achizitionat.

Din păcate nu merge. Eu am primit un telefon de la un unchi și am vrut sa ii fac o astfel de asigurare, mai ales ca telefonul este destul de fragil și nu foarte ieftin. Am mers sa întreb la Orange dacă se poate face așa ceva, însă mi-au spus ca nu este posibil. Ar trebui sa cumperi telefonul de la ei prin încheierea unui abonament.

Buna, Laura !
Din umilele mele cunostiinte, un telefon luat pe abonament Orange iti va permite sa iti faci asigurare la Orange .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!