Întrebare cu răspuns(uri)

Pot să cumpar un Smart TV in rate?

Pot achizitioana un SmartTv, prin programul Orange Love si in rate? Ati cumparat televizoare din oferta Orange? Ce sfat imi dati?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Poti achizitiona un SmartTV in rate de la Orange si pentru anii petrecuti in retea ti se va face si o reducere.

Update: Vei beneficia de cate 5 euro/an de vechime daca activezi abonamentul Fibra 500 si cate 10 euro/an de vechime pentru activarea abonamentului Fibra 1000. Poti solicita o oferta ca sa vezi daca ti se potriveste.

 

https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/

 

In concluzie cateva reduceri ai de luat in calcul, acum depinde daca te va multumi si oferta lor de SmartTV-uri.

In cazul in care iti doresti unele mai noi si performante poti incerca in magazile de domeniu, cand au zilele de reduceri sau de Black Friday. Si acolo ai varianta de a plati in rate prin achizitia cu cardurile lor de cumparaturi.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (14)

Da (81)

85%

81 membri au votat cu DA

14 membri au votat cu NU

85% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Si eu iti recomand, Romeo, sa mergi si in magazinele de profil ca poti gasi o gama diversificata si eventual TV-uri si la reducere.

Într-adevăr oferta Orange privind televizoarele nu este pentru pretențioși,dar un om care caută un serviciu tv dar și un televizor,poate primi și una și alta rapid și la un preț bun în rate.

Smart TV-urile se pot achizitionat atat "la liber" cat si impreuna cu pachetele Orange Love. Momentan exista 5 smart TV-uri in oferta cu diagonale diferite. Pentru mai multe detalii puteti intra pe https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate?or...

Din magazinul online nu se pot achizitiona in rate aceste produse si nici bonusul, de pana la 200 de euro, nu se poate folosi dar exista un pret special exclusiv pentru magazinul online.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!