Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot vedea intrebarile postate de mine?

Am adresat mai multe intrebari si la unele din ele nu am reusit sa marchez ca solutie raspunsul care mi-a fost de ajutor. Stiti prin ce metode pot identifica intrebarile mele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna întrebare și bun răspuns. Mulțumim mult pentru clarificări. Și eu cautasem zilele trecute întrebările postare de mine pentru a putea marca soluțiile in cazul in care le primisem.
Eu încercam sa imi aduc aminte cuvinte cheie din întrebările postare și scriam in rubrica de Căutare întrebări și așa reușeam sa le identific.
Dar este foarte bine ca exista o varianta mult mai rapida a vizualizării lor.

Da Alex G varianta propusa de Laura.cio este cea mai simpla si la obiect. Nu e gresit nici cum faceai tu, doar ca dura mai mult timp pana le puteai identifica pe toate. Asa intr-un singur loc le ai listate pe toate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!